Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Sezonun dizi menüsünde hangi yeni yabancı diziler var?

Ekrandaki bilimkurgu açığını kapama hizmeti veren Dizimax Sci-Fi ise Eylül ayı bitmeden iki yeni dizi karşımıza getirmiş olacak: Stitchers (25 Eylül) ve The Whispers (28 Eylül). Bunların ilki, yakın zamanda ölmüş insanların zihnine girerek cinayetleri çözmesi için gizli bir hükümet ajanı olarak işe alınan bir kadının başından geçenler üzerine. The Whispersta ise dünya bir kez daha uzaylı istilası riskinde ve bu sefer uzaylılar dünyayı ele geçirmek için ‘çocukları’ kullanıyorlar.

The Whispers.

Kanalda ‘önümüzdeki aylardabaşlayacak diziler arasında da The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow bulunuyor. Bunlardan Supergirl, ünlü süper kahraman Supermanin kuzeni Karanın merkezinde olduğu bir yapım. Diziyle birlikte Kara, kuzeni gibi küçükken Kryptondan Dünyaya gelmek zorunda olan ve nihayetinde yıllar sonra güçlerini suçlularla savaşmak için kullanmaya başlayan birisi olarak karşımıza çıkacak.

The Flash, The CWnun sevilen dizisi Arrowun uzantısı ve dünyanın en hızlı adamı Barry Allen’ın maceralarını izleyeceğiz. Legends of Tomorrow ise Arrow ile The Flash ikilisinin uzantısı bir yapım. Bu iki dizide karşımıza çıkan karakterlerden oluşan bir topluluk, dünyanın sonunun gelmesini engellemek için ölümsüz görülen bir tehditle savaşmaya başlayacak.

Bu kadar dizi içinde hiç mi komediyok? Var. O da elbet Dizimax Comedynin programında: Clipped. Kanalda 30 Eylülde izleyici karşısına çıkacak olan dizi, Bostonda aynı kuaförde birlikte çalışan ve bir zamanlar aynı liseye gitmiş bir grup insan üzerine.

1 2 3 4 5
Aytaç Kara
18/09/2015 22:19
YORUMLAR




DİĞER HABERLER