Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Racon: Ailem İçin bu akşam başlıyor!

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni kazanan “Racon – Ailem İçin” dizisi bu akşam izleyicisiyle buluşuyor.

Adaleti sağlamak için hayatını ortaya koyan bir adamın, çevresine ve ailesine de adil olabilmek için verdiği mücadeleyi konu edinen “Racon - Ailem İçin”in güçlü kadrosuyla, hikayesiyle ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanıyor. 

Hikayesi Ahmet Ümit’e ait olan "Racon Ailem İçin" dizisinin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Sezin Akbaşoğulları, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

“Müzikler de Hollywood’dan”

Senaryosunu Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun yazdığı, “Racon Ailem İçin” dizisinin afişlerini Game of Thrones ve Fifty Shades Of Grey ve True Blood gibi başarılı yapımların afiş tasarımlarını yapan Ali Aydın hazırladı. Başarılı oyuncu kadrosuyla olduğu kadar, hikayesiyle de izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan “Racon Ailem İçin” dizisinin müziklerini de yine Hollywood’da kendini kanıtlayan Hasan Özsüt hazırdı.

Kısaca hikaye

Adalet kavramını hayatındaki her şeyin önüne koyan Kenan Korman, bir gün hayatını adadığı bu gerçeğin ailesinden daha önemli olmadığını fark eder. Ancak bunu anladığında ailesi neredeyse tamamen dağılmıştır. Ailesini tekrar bir araya toplamaya çalıştığında ise geçmişten gelen güçlü bir düşman, aşık olduğu kadını da kendisine düşman ederek, ailesi  ile birlikte onu artık çıkmak istediği bu dünyanın daha da derinlerine çekecektir. 

 “Racon Ailem İçin”, bu akşam saat 20.00’de ATV’de başlıyor.  

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER