Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Paramparça yine zirvede!

TÜRKİYE PARAMPARÇA’YI SEVDİ

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirket Endemol’ün Türkiye’de yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça dün gecede duygu yüklü birbirinden çarpıcı sahneleriyle yine milyonları ekrana kilitledi.

ZİRVEYE DEMİRLEDİ

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 11,05 rating ve yüzde  24,36 izlenme payı ile birincliğini yine kimseye kaptırmadı.

Paramparça;  Tüm kişilerde de  yüzde 9,69 reyting, yüzde 22,33 izlenme payı , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 8,92 reyting ve yüzde  21,20 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

CİHAN’IN CANSU KISKANÇLIĞI!

Dün akşam tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Paramparça dizisinde kızı Cansu’yu öz babası Özkan ile bir cafede sohbet ederken gören Cihan Gürpınar ‘ın kıskançlığı geceye damgasını vurdu. Cihan kızını ortamdan uzaklaştırırken akşam evdeki baba-kız diyalogları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

GÜLSEREN’İN ZOR ANLARI!

Gülseren eve döndü. Kendini odaya kilitleyen Gülseren ile konuşmak için ısrar eden Özkan’ın kapıyı kırması ve Gülseren ile Özkan’ın yüzyüze gelmesiyle 13. bölüm son buldu.

PAZARTESİ AKŞAMI STAR TV’DE

Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanmasını ele alan, sezonun en iddialı dizisi Paramparça, her Pazartesi saat 20:30’da Star TV’de

1 2 3 4 5 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER