Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
“Onsuz nefes alabiliyor musun?”

 

Sonunda geceyi birlikte geçiren Defne ve Ömer… Belli ki başbaşa kalınca ve ortada sorunlu bir düğün olunca onlar da kendi durumları ile ilgili derin konulara girecekler. Konular derin olsa da konuşmanın çok da derin olacağını sanmıyorum. Yatağın içinde oturdukları sahnede Ömer’in suratının Alp ve Şebnem’e üzüldüğü için olduğunu tahmin ediyorum, ama kafasının içinde neler dönüyordur Allah bilir.

Eğer sezon finaline gidiyorsak (inşallah) Defne'nin Ömer'e bir şey anlatacağını sanmıyorum. Burada Neriman devreye girecektir ve duruma el koyacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca, Neriman'ın Koray'ın vs. olduğu yemek bence düğünden sonra… Defne'nin o sahnesi ise düğün mekânında. Yani anlaşılıyor ki Defne orada bir şey söylememiş.

Dönelim Alp ve Ömer konuşmasına… "Evlilik, sevgililik hepsi hikâye... Onsuz yaşayabiliyor musun? Onsuz nefes alabiliyorum diyor musun kendine?" Bu sözler her ne kadar Alp’e söylense de Ömer hem bize (mesaj olarak) hem de kendine söylüyor bence. Uzun zamandır bize hissettirilen bir şey var. Bunu da neredeyse her yazımda yazıyorum. Hikâye öyle bir işleniyor ki sır ortaya çıktığı zaman, Ömer özellikle Defne için beklediğimiz ters tepkiyi vermeyecek gibi hissediyorum ben. “İçim” dediği Defne’si olmadan nefes alabileceğini hiç sanmıyorum. Dolayısıyla Neriman ve Koray’ın olduğu o yemekte söylediği "Defne böyle büyük bir şeyi benden saklıyor olsaydı," nın cevabı da verilmiş oluyor.

Bizim bir Türkan&Hulusi aşkımız vardı. Ne oldu onlara? Ortaya çıkma zamanı gelmedi mi artık? Ayrıca, Hulusi Bey’den de bazı hamleler bekliyorum. Özellikle Defne ve Ömer ile ilgili…

Ben bu bölümün sorulara aranan cevaplar ve sırların yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı bölüm olduğunu düşünüyorum. Zamanı da geldi artık sanki… Peki, cevaplar bulunacak mı? İşte orası da bir muamma… Kendi soruma cevabı şöyle vereyim. Bu sorunun cevabı sezon finali mi yoksa final mi sorusunun cevabında saklı.

Bu yazıda yer alan bölüm ile ilgili tüm tahminler sezon finaline gidiyorsak tabii ki. Eğer sezon finali olacaksa (inşallah) sır orada ortaya çıkacak diye bir iddiam var. Yok, eğer finale gidiyorsak o zaman zaten sırrın açıklanması gerekiyor ve bu bölüm olmasa bile önümüzdeki bölüm mutlaka açıklanacaktır diye düşünüyorum. 

Umarım her şey hayal ettiğimiz ve istediğimiz gibi gerçekleşir. Biz mucizelere hep inandık değil mi? O zaman inanmaya devam

 

Sevgiyle kalın…

1 2
Seyda Yalvaç
26/05/2016 12:06
YORUMLAR




DİĞER HABERLER