Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Olmayacak şey bir insanın bir insanı anlaması

Karakterlerinizi tamamen çözdünüz mü, yoksa merak ettiğiniz yanları var mı?

JJ: Bana göre televizyona iş yapmanın en güzel yanlarından biri de senaryo iyi yazılıyorsa, karakterinizi tamamen çözmek zorunda kalmayışınız, hatta bunu istemeyişiniz. Çünkü hikaye ilerledikçe karakter de gelişiyor. Son kertede, karakteriniz ilk başladığı yerden bambaşka bir yere ulaşmış olabiliyor. Böylelikle, hikaye ve karakter geliştikçe siz de hep yeni bir insanı oynuyorsunuz. Bence işin en zevkli yanı bu.

 Dominic West ve Irene Jacob. Noah Solloway ve Juliette Le Gall yani.

Yeni sezon hakkında neler söyleyeceksiniz Sarah Treem? Başka bakış açıları izleyecek miyiz? Tema nedir?

ST: İkinci sezondan üç yıl sonra başlıyoruz, yeni bir bakış açısı olacak: Fransız oyuncu Irene Jacob’un canlandırdığı Juliette Le Gall’inki. Epey heyecanlıyız bu konuda. Aslında bu sezon, biraz hesap sormak ve hesap vermekle ilgili olacak; geçen sezonun sonundan hatırlarsınız Scott Lockhart’ın ölümünden Noah Solloway dışında hemen herkes sorumluydu. Bir şey hallolmadan önce dibe vurur ya, bu sezon bütün karekterleri ağır hesaplaşmalar bekliyor.

Belki aptalca bir soru olacak ama niye kimse polise gidip bunun bir kaza olduğunu anlatmadı da Noah işlemediği bir suçu üstlendi?

ST: Noah’nın neden işlemediği bir suçu üstlendiği üçüncü sezonun temel meselelerinden biri. Noah’nın hasarı bu sezon enine boyuna işlenecek. Ayrıca dürüstlük konusuna da giriyoruz. Kendine karşı dürüst olabilen, zaaflarını, kusurlarını, kimi nasıl incittiğini görerek olgunlaşan bir erkek gerçek erkektir bence.

“Noah’nın hasarı bu sezon enine boyuna işlenecek.”

Geçen sezon katıldıkları çift terapisinde, Alison’ın olmadığı bir seansta Noah kadınlara olan ilgisinden söz ediyordu. Babası annesini aldatmamış ama aldatmak dışında yapmadığı şey kalmamış. Kadınlara olan ilgisi babası üzerinden mi açıklanacak?

ST: Bence Noah’nın “Her şey çok karmaşık,” lafını alalım biz buradan. Aslında bu sezon Noah’nın annesiyle ilişkisini göreceğiz. Bir çocuğu iki ebeveyn yaratır; biz Noah’nın babasıyla ilişkisini, ona olan öfkesini gördük ama annesiyle ilişkisini bilmiyoruz hiç. O ilişki ve annesinin hangi koşullarda öldüğü Noah’nın bugünkü durumuyla yakından ilintili. Bunları öğreneceğiz bu sezon.

1 2 3 4
Melda Yahşi
22/11/2016 11:33
YORUMLAR




DİĞER HABERLER