Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Latin Amerika'da Türk dizileri rüzgarı esiyor!

Türk dizilerinin geçtiğimiz yıl Şili’de yayınlanmaya başlamasından sonra birçok dizi Güney Amerika’ya satıldı. Son 2 ayda dizilerin birçok ülkede yayına girmesiyle dizilerimiz tam anlamıyla Latin Amerika’yı istila etti.

İlk olarak Şili’den başlayalım; 17 Ağustos akşamı Sıla 23.9; Kara Para Aşk 20.9; Ezel 14.6 ve Muhteşem Yüzyıl 12.7 reyting almış.

Şili’den daha fazla istila ettiğimiz Peru’da ise aynı gün Fatmagül’ün Suçu Ne? 22.6; Binbir Gece 22.3; Ezel 20.7 ve Sıla 20 reyting aldı. Gündüz kuşağında yayınlanan Karagül ise 8.3 reyting aldı.

Yine 17 Ağustos’ta Uruguay’da Binbir Gece 8.9 ile 1.olurken; Fatmagül’ün Suçu Ne? 8.7 reytingle 4.oldu. Ezel dizisi de zaman zaman ilk 5’e giriyor.

13 Ağustos Arjantin reytinglerinde ise Binbir Gece 18.4 ile 1. Fatmagül’ün Suçu Ne? 13.5 reyting alırken Ezel 11.3 reyting almış.

Geçtiğimiz yıl Binbir Gece’nin en iyi yabancı dizi seçildiği Kolombiya’da ise bu sene Ezel fırtınası var dizi 10 Ağustos’ta 3.9 reyting almış gündüz kuşağında.

Yakında Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin başlayacağı Brezilya’da ise Binbir Gece, Band Tv kanalında 4 reyting alıyor. (kanalına göre çok iyi bir reyting olduğu haberleri yapılmış)


Kaynak

Latin Amerika'da Türk dizilerinin son durumunu yerinde incelediğimiz yazımız için sizi buraya alalım.

Amor Prohibido, Mil y una Noches ve daha neler neler

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER