Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kısmetse Olur Pazartesi Günü başlıyor!

Kanal D’nin, yapımını Production House’un üstlendiği, sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül’ün yaptığı “Kısmetse Olur” adlı yepyeni bir yarışma program başlıyor. Saat 12.45’de ekrana gelecek program, özgün içeriği, dinamizmi, servet değerindeki ödülleri ve heyecan fırtınası ile hem ekrana damgasını vuracak, hem de tüm Türkiye’nin konuştuğu yarışma programı olacak.

Yeni bölümleri ile hafta içi her gün 12.45’de, büyük finali ile her Pazar akşamı ekrana gelecek olan programda 7 erkek ve 7 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek.

Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Muhteşem Bir Düğün, Harika Bir Ev…

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlilik yolunu seçen çiftimiz muhteşem bir düğünün dışında harika bir ev, yurt dışında balayı tatili ve takı setlerinin sahibi olacaklar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER