Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
“Kiralık Aşk’tan önce 57 yere video göndermişim, 57!”

 

Sosyal medyada da çok fazla izleniyorsunuz, resmen mercek altındasınız. Daha dikkatli oluyor musunuz bir paylaşım yaparken, iki kere düşünüyor musunuz?

Evet çok yoğun bir şekilde inceleniyor neler paylaştığımız, tabii ki dikkat de ediyorum kendi adıma. Ama bunun yapım şirketiyle, kanalla alakası yok. Hiçbir şekilde kimseden bugüne kadar bunu yapın bunu yapmayın uyarısı almadım. Bölüm etiketlerini bile paylaşıp paylaşmama konusunda bize dikte edilen bir şey yok. Orada gördüğünüz şeyler bizim kendi isteğimizle yaptığımız şeyler yani. Ha neye dikkat ediyorum derseniz, ortaokul lise çağlarında takipçilerim var. Onlar böyle dikkatle takip edip özenirken, alkol sigara vesaire böyle şeyleri paylaşmamaya özen gösteririm. Genelde “Ay bu yanlış anlaşılmasın şimdi,” değil de, kimseyi kötü etkilememek amaçlı oluyor.

Bu kadar yorum geliyorken, sosyal medyada yazılan her şeyi tek tek inceler misin? Çok zor olsa gerek, binlerce beğeni ve yorum geliyor. Ben olsam aklım kalır, mutlaka bakarım herhalde.

Ben de bakıyorum, bakmak da lazım. Aynı şekilde de kötü hatta kırıcı yorumlara da takılmadan devam etmek lazım. Bu kötü yorum oyunculuğumla alakalıysa ben bunu ciddiye de alırım, değiştirmem gereken bir şey varsa değiştiririm. Ama farklı konulardaysa takılmamaya gayret ediyorum. Tek tek bölüm etiketine yazılanlara bakmaya çalışıyorum. Bunun dışında benden veya Nihan’dan bahsediliyorsa bakarım tabii ki, tek tek bakarım. Her şeye cevap vermek mümkün değil, sonu gelmez. Sanılmasın ki ben bir fotoğraf koyuyorum ve altına yazılan onca güzel şeyi okumuyorum. Okuyup çok da keyifleniyorum. Sözlüğe, bazı yorum sitelerine de bakıyorum. Sen yazıyorsun, başka arkadaşlar yazıyor, açıp bakıyorum mutlaka. Gerçi sen yorum yapmıyorsun goygoy yapıyorsun.

O zaman böyle dediğin için hemen sana özel hayatınla ilgili birkaç soru sorayım.

Yok yok çok güzel yorumlar yazıyorsun çok. Şey yapmayalım devam.

Canını sıkan, neden böyle dendi şimdi dediğin şeyler var mı?

Çok fazla değil. İlk başlarda Serdar ve Nihan’ı pek sevdiremedik herhalde diye düşündük yalan değil. Sonradan sevdi seyirci, şimdi çok eğlendiklerini söylüyorlar. Daha çok özel hayatla ilgili şeyler, yakıştırmalar vesaire üzüyor.

Dans ediyorsun, dört sene boyunca dans etmişsin. Bununla ilgili bir şey yapmayı düşündün mü hiç?

Tango yapıyorum evet. Şu an için oyuncuyum, iyi bir oyuncu olmak istiyorum diyorum. Birçok şeye odaklanacağıma, bir şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. İyi oyuncu olmak istiyorum, ayrı olarak dansla ilgili bir şey yapmayı düşünmüyorum şu an.

Bundan sonra ilerlemek istediğin yol nedir? Vardır mutlaka planların.

Sinema filmi istiyorum, hem de çok istiyorum. Çok duyulmasın, çok gişe yapmasın, çok konuşulmasın yine olur. Yeter ki kaliteli olsun, yeter ki çok iyi bir iş olsun. Bunlar benim için çok daha değerli. Reha Erdem’in Kosmos’unu kaç kişi izledi mesela? Ne önemi var ki, iyi iş iyi iştir. Benim çok popüler olayım, herkes beni konuşsun diye bir derdim yok. Çok iyi işler yapayım ve başarılı olayım, isteğim bu.

1 2 3 4 5 6 7 8
Pelin Arslan
28/01/2016 18:00
YORUMLAR




DİĞER HABERLER