Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kimin sevdası daha kara?

Leyla: Anlamıyorum kesinlikle. Biraz çırpınıyor gibi geliyor. Üstelik dün akşamki bölümde Nihan’la danslarını açık arttırmaya çıkarmak neydi? Ben polisler gelince beyaz kadın ticaretini basmaya geldiler sandım.

Zeynep: Zeynep’in Kemal’in kardeşi olması ve Vildan’la uğraşması hiç hoşuma gitmese de bir şekilde kendisinin hikayesini destekliyorum. Emir için yaptıkları da beni tatmin etmiyor değil. Yine de her hareketinden belli oluyor be canım!

Vildan: Kesinlikle harika bir karakter. Bence her davasında çok haklı. Ben bu tip zengin ve büyük jenerasyon kadınları doğuştan tutarım. Ablasının nişanlısını ayartma olayını birkaç flashback’le görsek başka gerçeklerin ortaya çıkacağına eminim.

Asu: Bu karakter olmadı bence. Önce böyle bir aşklılık, sonra kıskançlık en son da oldurmak için Emir’in kardeşi olayını tutturdular. Yani bence yine olmadı. Ama neyse ki Emir’le ikisinin ittifak kuracağını bilmek beni hayatta tutuyor. Bu arada Asu deli gibi intikam istiyordun, kim olduğunu bilmeden sana yapılan tehditle neden böyle hatalar yaptın, panik oldun kuşum?

1 2 3
Bağlan Keskin
26/05/2016 12:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER