Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kader mi, Zeliha mı?

 

Ne oynarsa oynasın oynadığı anda o karakter olabilen ve önceki rollerinden eser miktarda bile alıntı yapmayan çok sağlam bir kadın oyuncusu var bu dizinin; Hazar Ergüçlü. Kader’i ekranda göründüğü ilk andan son sahneye kadar sevgiyle izledim. Çok çok güzel canlandırmış. Hikayenin ilerleyişinde belki de haksız kadın konumuna düşecek ama Hazar’ın güçlü oyunculuğundan dolayı Kader’i kimse bir kalemde kötü ilan edemeyecek bence.

Sinem Kobal kendini geliştirmeye devam ediyor. Ama lafı eğip bükmeden söyleyeyim, bence hikayenin merkezine koyulacak yetkinlikte değil maalesef. He, ilerleyen bölümlerde bu söylediklerimi yemeye de gönüllüyüm. Peşinen bu hakkımı saklı tutuyorum.

Okan Yalabık enfes bir kötü olmamış mı sizce de? Pargalı İbrahim’ken de çok çok iyiydi tabii ama bu psikopat Ayhan komiseri de sevdim ben açıkçası.

Binnur Kaya’yı sanırım şivesiz ve kötü olarak ilk defa izleyişim. Oyunculuğu ile seyirciyi avcuna alabilme gücü muazzam! Zeliha’nın hamile olduğunu gördüğündeki çöküşünü ağzım açık izledim.

Metin Akdülger Tahsin karakteri ile bundan önce canlandırdığı rolünü  bir an bile hatırlatmadı. Gönlüm Tahsin’in Kader’e aşık olmasından yana. İlk bölümden sahiplenme olaylarına bile girdim daha ne olsun.

1 2 3
Sümüklü Papatya
23/10/2015 08:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER