Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte Kore Dizileri’nde 2015’in en’leri!

 

En iyi komedi dizisi EVLİ VE ÖFKELİ

Bu sene çok dizi izleyemediğimi kabul ediyorum lakin ara sıra baktığım kadarıyla komedi dalında benim aradığım dizi tam da Evli ve Öfkeli tadında bir diziydi ve o da komedi yerini doldurdu nazarımda ☺ Dört arkadaşın geçmişleri, şu anda yaşadıkları ve geleceklerine dair yaşayacakları durumları anlatan dizi, dört farklı yaşam tarzını da gözler önüne seriyor. Her karakterin kendine has özellikleri ve yaşam tarzıyla, komik ve de yer yer trajikomik halleri birleşince ortaya izlemesi keyifli bir dizi çıkıyor. Ebru Cündübeyoğlu’nun hastasıyım diyerekten, yolları açık reytingleri bol olsun inşallah temennisiyle bitiriyorum yorumumu ☺

En şanssız komedi dizisi MUTLU OL YETER

Başrollerini Ertan Saban, Ali Atay ve Aslı Enver’in paylaştığı dizi iyi başlayıp sonu göremeyenlerden. Kendi içinde bir kurgusu, espri anlayışı, sıcacık mahalle dokusu, karakterlerin masumluğu ve alınması gereken intikamın zamanla yerini sıcacık dostluğa bırakması vs ile iyi bir diziydi lakin reyting denen canavar onları da yuttu. Leyla ile Mecnun’dan sonra tutunabileceğim dal olarak görüyordum ama ömrü kısa sürdü. Dizilerde de şans olacak azizim!

Ben hala buradayım bir yere gitmiyorum diyen dizi YEŞİL DENİZ

İkinci sezona yeni kattığı oyuncularla birlikte başka kulvarda devam etmeye karar vermişlerdi. Ve açıkçası ilk bölümlerin tadı da kaçmıştı. Ben izlemeyi bir kenara bırakmıştım. Ama şu anda kendisini yeniden toparlamış ve yine o eski tadı veriyormuş izleyicilere. Babadan al haberi durumları yanisi. ☺ Yolları açık olsun, oyuncuları da karakterleri de çok sıcacık o sebepten ekranda daha da uzun bir süre kalmasını temenni ediyorum.

En iyi kadın oyuncu BURÇİN TERZİOĞLU

Poyraz Karayel dizisini ismen biliyorum, detaylı bir şekilde izlediğim yok lakin açtığım zaman Burçin ekrandaysa kilitleniyorum. Hem komedi, hem dram sahnelerinin bu kadar yakıştığı başka oyuncular da vardır mutlaka ama Burçin bir başka diyorum efenim. ☺ Yolu apaçık olsun inşallah.

En iyi erkek oyuncu USHAN ÇAKIR

Kara Ekmek dizisindeki Çetin karakterini öyle bir giydi ki kendisi, Leyla ile Mecnun’daki Arda’mızdan eser kalmamıştı. İlk etapta alışmak zor oldu ama sevmesi güç olmadı. Yeni projelerinde şans kendisiyle olsun inşallah efenim.

Buram buram özlem kokan dizim LEYLA İLE MECNUN

Leyla ile Mecnun’u izlemek bir devrimdi kendi açımdan. Onları hala seviyor, hala özlüyor ve hala bekliyor olmak ise bir yaşam tarzı artık. İçimizdeki o umut hiç bitmeyecek, Burak Aksak ne zaman sinema filmi çektiğini dile getirse aklımıza ilk olarak onlar gelecek. Bu ekip bir araya gelir de, özlemimizi sinema perdesinde dindirir mi bilinmez ama biz hala onları bekliyoruz bu değişmeyen bir gerçek! ‘O gemi bir gün gelecek!

Okuyan gözleriniz dert görmesin,

Sevgiler.

1 2
Kırçiçeği
30/12/2015 11:39
YORUMLAR




DİĞER HABERLER