Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İki gazeteciden The Good Wife analizi

“Ruth’u seviyorum ama Eli kellesini alsın istiyorum.” OE

OE: Bekliyorum. Barda Alicia içki içmek isterken onun dans edeceğini söyleyip tek başına bırakması harikaydı. Bu sezon benim için en oturan karakter Ruth oldu. Ama Eli’ı o kadar çok seviyorum ister istemez ona karşı taraflıyım. Bir an önce kellesini alsın istiyorum.

YK: Eli beni hiç tutmuyor. Fazla Cabaret değil mi? Hele Broadway’de akşamları Cabaret’de oynayıp gündüz sete boyalı saçları ve kaşlarıyla gelmesi… Allan Cumming’in otobiyografisini okudum. Not My Father’s Son, diye. Adı Cyndi Lauper’ın bir şarkısından geliyor. Babası küçükken çok dövmüş lubunyayı. Duvardan duvara fırlatıyormuş. Variety’de de Ruth’un bir röportajını okudum. Hillary olmazsa ne olacak diyorlar. “King’ler çok doğru takip ediyor süreci, değişiklikleri önceden seziyorlar,” diyor. “Bir değişiklik olursa ona göre senaryoya müdahale edeceklerdir.” Peter bölümünü şu anda Amerika kampanyasına adapte olarak çekmeleri bence şahane bir fikir. Bir de Hillary’yi konuk oyuncu olarak alabilirler mi acaba?

OE: Amerikan başkanlık yarışı medyanın mükemmel kullanıldığı bir sistem. Bütün adaylar talk-show’larda, Saturday Night Live’da skeçlerde oynuyorlar gönüllü olarak. Geçenlerde SNL’i Donald Trump sundu mesela. Hillary Clinton da birkaç hafta önce programdaydı. The Good Wife’ın fazlasıyla Demokrat tandansı var, Obama’nın çok yakını Valerie Jarrett bir bölümde konuk oyuncu olmuştu. Bence Clinton da yer alabilir, fena da olmaz. Ama Kingler ne olur ne olmaz diye Peter’ı şimdi Başkan adaylığına hazırlıyorlar ve bence çok fena ellerinde patlayacak bu olay örgüsü. Biraz hızlı değli mi? Sence Peter ABD başkanı olabilir mi? Eli’ı Beyaz Saray’da izlemek isterim. Hatta doğrusu The Good Wife’tan bir Eli spin-off’u çıksa, Eli da Washington’a gitse falan. Böyle fantezilerim var. The Good Wife’la Scandal arasında bir crossover bölüm de istiyorum. Olivia Pope bir bölümde Peter’ın pisliklerini temizlese fena olmaz mı?

YK: Bence Kevin Spacey başkanlığı Peter’a bırakmaz.

1 2 3 4
Oray Eğin - Yiğit Karaahmet
17/11/2015 14:35
YORUMLAR




DİĞER HABERLER