Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
House of Cards: Üçüncü dünya ülkesinde son sezon


Claire sezonu

Claire’de bu sezon gerçek bir zengin hastalığı baş gösteriyor. Tüm zenginler gibi o da parasıyla ya da kocasının başarısıyla değil bir birey olarak var olma cephesinde. Otur paranın tadını çıkar, o kermes senin bu etkinlik benim gez... Hayır, onun da kağıt üzerinde bir yeri olmalı. Ama tüm bu çabasını ve emeğini hiç de hakim olmadığı bir alanda top koşturarak gösteriyor ve diplomasinin boğucu kolları onu yerle bir ediyor. Sonuçta saçların rengini değiştirecek kadar depresyona giriyor. Hatta saçları artık onun bile değil, kocasının kampanyasının malı. Ve kampanya istediği zaman saçlarının rengini değiştirmek zorunda.

House of Cards’ın üçüncü sezonu bir Claire sezonuydu. Francis’i yok etmek isteyen tüm kartlar Claire için açılıyor ve Claire bunların çoğundan yenik ayrılıyor. Aslında o kadar da güçlü bir kadın değilmiş, sadece hırslıymış ve hırsı becerisinden çok daha ilerideymiş.

Ve tüm dizi boyunca, hatta izlediğim tüm diziler arasında en etkileyici bölümlerden biri Claire’in performansıyla zirve buluyor. Bu sezonun 11. bölümünde Robin Wright, Claire’i ilk kez bu kadar canlı hale getiriyor. Bu sezonu izleyecek olanların 11. bölüme dikkat etmelerini tavsiye ederim. Çok iyi yazılmış ve gerçekten çok iyi çekilmiş bir bölümdü.

1 2 3 4 5
Yiğit Karaahmet
17/03/2015 16:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER