Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Hayat Şarkısı' oyuncularından açıklamalar

“Hayat Şarkısı hikayesi ile, gerçekten hayatta her türde söylenmiş şarkılar gibi”

“Hayat Şarkısı’nı okuyunca, İyi ki de bu kadar beklemişim dedim, Hüseyin uzun zamandır aradığım o naiflikte yumuşaklıkta ılımlı bir karakter”

Kanal D’nin, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Mahinur Ergun’un kaleme aldığı yeni dizisi Hayat Şarkısı için ünlü oyuncular Tayanç Ayaydın ve Ecem Özkaya çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çekimlerinin Berlin ve İstanbul’da yapıldığı dizide Tayanç Ayaydın, Cevher Ailesinin büyük oğlu Hüseyin Cevher karakterini canlandırırken, ünlü oyuncu Ecem Özkaya ise Melek karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve Hayat Şarkısı ile ekranlara geri dönen iki başarılı oyuncu ekranın yeni ikilisi olmaya aday. Uzun bir aradan sonra Hayat Şarkısı ile ekrana dönen Ayaydın ve Özkaya yeni karakterleri ile ilgili şunları söyledi;

Tayanç Ayaydın;

Çok uzun yıllardır oynadığım karakterler sert bir yapıya sahipti. Çatık kaşlı bakıyordum etrafa ister istemez karakterlerin yapısal özelliklerinden dolayı. Artık oyuncu olarak da çok yorulduğumu hissettim sert karakterleri oynarken. Biraz daha ılımlı biraz daha yumuşak seyircinin de daha rahat empati kurabileceği bir karakter arayışındaydım diziye tekrar geri dönmek için.

Çok keyifli projeler okumama rağmen, projenin içerisinde kendimi bulamadım bir çoğunda da o yüzden yer almadım. Ta ki zaten daha önce de çalıştığım Gül Oğuz’dan Hüseyin karakteri teklifi gelene kadar. Hüseyin uzun zamandır aradığım o naiflikte yumuşaklıkta ılımlı bir karakter olduğunu görünce çok heyecanlandım. İyi ki de bu kadar beklemişim dedim. Hem böyle bir karakter oynama isteğinin heyecanı hem de böyle güzel  bir projede olmanın heyecanıyla Hüseyin’e hayat vermeye gayet ediyorum.

Ecem Özkaya;

Hayat Şarkısı hikayesiyle, gerçekten hayatta her türde söylenmiş şarkılar gibi. Ben de canlandırdığım Melek karakteriyle bu yolculuğa dahil oldum. Most Production, Cem Karcı, Mahinur Ergun ve castta adı gecen herkes benim de burada olmam gerekiyor dedirtti. Bu proje için gerçekten heyecan duyuyorum. Umarım bizim bu enerjimiz seyircimize de geçer.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER