Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Hasret bitiyor! Beş Kardeş geri dönüyor!

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş yeniden izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor!  

ÇEKİMLER BAŞLADI!

Kanal D'de Haziran ayında ekrana gelecek dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. 

Serkan Keskin,  Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı dizinin oyuncuları setin ilk gününde bir araya gelerek özlem giderdi.   

Dizinin hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni bölümüyle  birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan Beş Kardeş'in kahkaha dolu ve eğlenceli hikayesi kaldığı yerden devam edecek.

Kısaca Beş Kardeş:

İstanbul’da sevimli bir konak. Konağın içinde ibreti alemlik bir aile. Başeğmez Kardeşler; balıkçı Sait, gazeteci Nazım, imam Turgut, bodyguard Orhan ve hayta kardeş Aziz.

Beş erkek kardeşten oluşan Başeğmez Ailesi, anne ve babalarını depremde kaybettikten sonra birbirine kenetlenmiş, bütün sorunları beraber aşmayı başarmış fakat büyümeyi başaramamıştır.

Balıkçı dükkanı işleten ağabey Sait, kardeşlerine hem ana hem baba olmuş, kendinden çok onların hayatlarıyla ilgilenmiştir. Kardeşlerinin arkasını toplamaktan kendi hayatını yaşayamayan Sait, bir gün radikal bir karar alır: Mahallede tanıyıp hoşlandığı Canan ile evlenecektir. Bu evlilik fikrine Sait de Canan da hazırdır fakat abilerine aşırı bağımlı diğer dört kardeş hazır değildir.

Sait’in evlilik kararı, kardeşlerin zaten olmayan dengesini daha da alt üst eder. Sait, bu sorunu çözmeye çalışırken daha büyük bir sorunla karşılaşır. Eski aşkı Fahriye mahalleye dönmüştür. Canan ile Fahriye arasında kalan Sait, Fahriye rüzgarından bir şekilde kurtulur fakat hayatını tamamen değiştirecek bir sürpriz ile baş başa kalır; küçük Melike. Fahriye’den olan, varlığından hiç haberdar olmadığı kızı Melike. Başeğmez ailesi artık altı kişidir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

Sait, kalbini kırdığı Canan’ı tekrar evliliğe ikna etmeye çalışacak, Turgut imamlıktan azade olup hayata yeniden başlayacak, Nazım bir türlü uyuşamadığı sisteme inat kendi gazetesini kuracak, Orhan bodyguardlıktan çıkıp hayallerinin mesleğinin, şarkıcılığın peşine düşecek, küçük kardeş Aziz ise istemeden karanlık işlerin içine girecektir.

Kendi ardını zor toplayan Sait, dört kardeşinin arkasını toplama telaşında Canan’la evlenmeye çabalayacak. Canan’la arasını düzeltmeye her yaklaştığında, dört kardeşin başına olmadık işler gelecek ve Sait evlilik yolunda tekrar başladığı yere dönecektir.

1 2 3 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER