Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Hangi Acun?

Acun Ilıcalı tv8’i aldıktan sonra bambaşka bir kulvara geçti. Artık eskisi gibi bir magazin ünlüsü, alelade bir Şamdan haberi değil; o artık Platin dergisinin kapağı. O şimdi bir üst ligde. Üçüncü kattaki magazin ofisinden özel asansörle çıkılan sekizinci kata, patronlar katına taşındı. Artık eskisi kadar Uçankuş’larda, Kaçanbalıklar’da da o kadar göz önünde değil. Ne yaptığını takip etmek için eskiden programlarına bakardık artık sahip olduğu kanalına bakıyoruz.

Acun bence çok önemli bir zeka. Hakkını yemeyelim. Sevelim ya da nefret edelim ama bu onun özel biri olduğunu değiştirmeyecek. Sıfırdan, neredeyse bir hiçlikten, gözümüzün önünde entertainment bussiness’ın imparatorluğuna yükselen bir kariyer inşa etti. “Hülya Hanım, ufukta bir evlilik var mı?”dan, Hülya Avşar’ın işvereni haline geldi.

Onunkine bir kariyer sıçrayışı değil değil bir rüyaya yatmak da diyebiliriz. Hani itiraf edelim: Acun’dan nefret etsek de hepimiz şu an onun yerinde olmak isterdik. Bence ortalama bir Türk erkeğinin hayatı boyunca gelmek istediği en üst seviye Acun olmak. O yüzden bu kadar çok seviliyor, o yüzden bu kadar hayranlık uyandırıyor. Çünkü Acun olmak için ekstra herhangi bir şeye gerek yok gibi görünüyor. Onun yaptığını herkes yapabilirdi. Kısıtlı İngilizcesi, Tarzancayla vücut dilini birleştirdiği konuşma performansı, dünyayı dolaşıp bikinili güzel kadınlara, Alanya ya da Side’de tatil yapıp İngiliz kızlarla iletişim kurmak isteyen her Türk erkeğinin sorabileceği sorularla başladı bu kariyer.

Olduğu gibi kaldı, elindekiyle yetinmeyi bildi ve elindekini biraz daha cilalayıp süsledi, püsledi. Kendisi de bunun gayet farkındaydı. Tüm röportajlarında da sırrının samimiyet olduğunu sürekli belirtti.

Evet, açıkçası samimi de. Ve lütfen kıskanmayalım. Hepimiz, içimizden herhangi biri bunu yapabilirdi ama Acun yaptı. Demek ki onu hepimizden ayıran başka bir şey var. Heteroseksüelliğiyle ve heteroseksüelliğinin getirdikleriyle çok barışık. Sıradan bir erkek nelerden hoşlanır, neleri sever,  neleri izlemek ister bunu çok iyi biliyordu ve bunu şov dünyasına gayet başarılı uyguladı. Neyin reyting getireceğini çok iyi kokluyor ve bundan da bir parfüm markası yarattı.

Dediğim gibi çok özel bir adam.

1 2 3
Yiğit Karaahmet
18/08/2015 14:35
YORUMLAR




DİĞER HABERLER