Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Geri viteste sıkıştım

Ya sizi böyle görünce bir rüzgar çıkıyor beni bilmediğim bi yerlere götürüyor. Orada mutlu muyum bari? Evet çok mutluyum. askjassd sizin bilinçaltınızı çözmekten kafaları yedik. Bize kafaları yemek de yakışır siz mutlu olacaksanız. Defne eahh eytere beaa diyerek  geldi Ömüş'ün yanına. Tükenmişlik sendromu oldu kız kurbağa gibi gözleri şişti ağlamaktan. Tüm çarenin tüm çaresizliklerin adamı Ömer'e gitti. Allahım bu ne yaman çelişki. Aslında belki bu kadar her şey. Hani düşünürüz düşünürüz bir çıkış yolu bulamayız, problem gözümüzde devcileyin olur; sonra bi salarsınız artık ne olacaksa olsun ya deyip, Defne Ömer'in yanına gittiğinde o duygu hasıl oldu bana. Yani sal artık Defne görünen köyün ırağı olmaz iş olacağa varır (şükrü abi selams).

Bu Galo kim hakikaten ya. İsmi var cismi yok. Ömer'i nerden tanıyormuş da beğenmiyormuş da. Fakat Ömer seni beğenmiyollar senin de popin pek yokmuş denince nebçim tepki verdi. Ömer karizmasına yakıştıramadım, yok kendi kaybedermişler falan böyle oyunların adamı değilsin sen Ömüş.

Aslan Yürek Defne yine Ömer'in koruyucusu oldu; o Galo kimmiş göster bacaklarına sıkarız reyiz derken buldu kendini.  Koray olmasa bu Defne ile Ömer aç yatacak ha. Ömer şirketi kaybederken de Ömer'in yanında olması gerektiğini anca Koray deyince çakozlamıştı bu kız. Bazen tam bir safoz gerçekten. Defne döne döne hayranlıklarını bildiriyor. Duruşuna yaptığı işe hayran ol hayatım, sana hayran olmalar yakışır; biz de hayranıyız ama biraz da Ömer sana hayranlıklarını bildirsin. Yeter sıkıldım ben sürekli Ömer övülmesinden. Fazla övgü cilt bozuyor. Biraz Defne övülsün yeter (kadınlık gururum Atina'dan bildirdi). Bazen Ömer'in  sağlı sollu bi Yeşilçam dayağına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, sonra günahsız bu çocuk günahsız lelele diye uzun hava okuyorum. Defne'den bu bölüm uzak kalışı, temkinli sevişi biraz canımı yaktı ama zirilyarlarca kez terk edildi, anlamadığı 459845 laf söylendi ne yapsın bu çocuk. Sadri Usta ant veriyorum allah adı veriyorum çözsen çözsen bu işi sen çözersin öyle gandalf gandalf konuşma bi el at bunlara. Net çözüm kesin çözüm en iyi çözümü Sadri Usta'da yiyeceksin. Durun sapıttım.

İso'dan ve Çelik'ten özür dileyerek Yasemin ile Sinan ilişkisi dünyanın en komikli ilişkisi olmadı mı ya asdjhjasdh. Acayip eğleniyorum. Sen dünya sinsirellası Yasemin aşık olunca ne oldu kız sana minnoş oldun, varoluş sancısı çeken ergenler gibi tarzlar arasında karar veremedin. En başından beri bunları yakıştırıyordum valla. İso gözümüzsün ama Yasemin’le sen ayrı dünyaların bünyeleriydiniz zaten. İlerde üzüleceğini başta üzül, anılar tırmalamasın. Şıpsevdilerden pek hoşlanmam ama Sinan'ın şıpsevdiliği bana hiç batmadı. (Salih Bademci farkı olsa gerek +rep emeğe saygı) Len Kazanova ne işler karıştırıyon sen diye dürteleyesim var. Deniz'i de nebçim kıskandın ama sen. Deniz demişken ben ona kızamıyorum ya karizmatik kötü adam. Sırf iş ola beri gele diye iş yapmıyor; he biraz etik yoksunu ama iş adamı neticede, çıkarlarını gözetiyor. Pis yollara bulaşmasa öğrenebileceğimiz çok şey olabilirdi kendisinden.  

Aynı şekilde herkesin nefretlendiği İz. Yani sevdiği kişi için elinden geleni yapmaya çalışıyor ve güçlü bir kadın. Ne istediğini de biliyor.. Bunları da asla çirkefleşmeden kalitesizleşmeden devam ettirdi. Ömer'e de güzelce derdini anlatıp olmayacağını anlayınca da gidecek yine aynı güzellikle.

Nihan, Nihan, Nihan bilinçli annelik master degree verdim gitti ona. Ana olmak konusunu ölçmüş, biçmiş, yastık altına düğünden kalan altınları istiflemiş- bence istiflemiştir yani- İso'ya derdini döktü. Defne'nin mahalle arkadaşları dizinin  samimiliğe samimilik katıyor. Samimiception. Esra ile anneanneyi de görmek istiyorum ama. Gelsinler Defne'yi sarıp sarmalasınlar, iki geyiklesinler, anneanneden gençlik anılarını duyup bayalım adsjhkdas. Esra gelsin cincine cincine konuşsun. Serdar'ı da az görür olduk. Seviyorum ben mahalle teami. Gudu gelmesin ama Gudu’yu hiç sevmedim. Gülden Hanım lafım size değil moderatöre. 7 Numara’dan size saygımız vardır yani.

"Ayrıca bi kadın bu saatte dışarı çıkmalı ve korkmamalı" Pek dizi takip etmiyorum, kendime  neden Kiralık Aşk'ı bu kadar sevdim diye soruyordum; bu ve bunun gibi sözlerden dolayı. Kalkıp ayakta alkışladım.

Esen kalınız. Fin.

1 2
Semra Savuk
09/02/2016 22:01
YORUMLAR




DİĞER HABERLER