Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gerçek bir kariyer ve değişim öyküsü: Kerem Bürsin

Gözleri hala çocuk, hala içten.  Sharktopus, 2010.

Başta bahsettiklerimiz kariyerinin Türkiye kısmı, oysaki Kerem Bürsin'in oyunculuk kariyeri çok eskiye dayanıyor. Liseler arası bir yarışmada “En iyi erkek oyuncu” ödülü alan Bürsin, bugünlere geleceğini o zamandan belli ediyor. Amerika'da kaldığı sürede de boş durmayan oyuncu, 2006 yılından bu yana birçok filmde rol alıyor.  Razor Man, The Architect ve Killian gibi kısa metrajlı filmler ardından, Thursday ve Sharktopus isimli uzun metraj filmlerde rol alıyor.  Tüm bunların yanı sıra; Harold's Fall, Mariner, The Music Man, Fiddler on The Roof, All Out, isimli oyunlarda da tiyatro sahnesine çıkıyor.

Lisede aldığı en iyi erkek oyuncu, ödülü sadece bir başlangıçtı. Ege Üniversitesi,  Ayaklı Gazete, Kristal Fare, GQ ve İTÜ başarı ödülleri gibi birçok “En iyi erkek oyuncu” ödülü alan Kerem Bürsin, kariyerinde sağlam adımlarla ilerliyor.

Dolu dolu bir kariye sahip olan Bürsin tüm bunları 27 yıla sığdırıyor, şüphe duymadığım tek nokta ise bunun başlangıç olduğu. Hollywood'da bir Türk oyuncu olma hayali kurduğunu bildiğimiz Bürsin, bu hayalin gerçekleşmesinin çok da uzak olmadığının sinyalini her an daha da güzelleşen oyunculuğuyla veriyor.

1 2 3 4 5 6
İrem Pelin Sönmezer
06/02/2015 09:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER