Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Elif ve Ömer evlenebilecek mi?

KARA PARA AŞK'TA HESAPLAŞMA VAKTİ!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Para Aşk'ın yeni bölümünde haftalardır merakla beklenen Ömer ve Hüseyin'in hesaplaşmasını ekrana geliyor. Yeni bölümde, Ömer kirli bir polis olduğunu öğrendiği Hüseyin'in eski nişanlısının ve Elif'in babasının katili de olduğunu öğreniyor.

Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Öykü Karayel'in rol aldığı Kara Para Aşk bu hafta nefes kesen bölümle ekrana geliyor.

Dizinin yeni bölümünde Ömer, Elif'le evlenmesine bir gün kala abisinin aradığı katil olduğunu öğrenerek hayatının en acı gününü yaşayacak. İki kardeşin gözyaşlarıyla gerçekleşecek hesaplaşmasının ekrana geleceği bölüm unutulmaz anlara sahne olacak.

Elif’e, abisinin babasının katili olduğunu anlatması gereken Ömer yeni bölümde bir karar vermek zorunda kalacak. Her şeyden habersiz olan Elif'in kına gecesi ve nikah gününün ekrana geleceği dizi sürprizleriyle izleyenleri yine çok şaşırtacak.

Ömer, Elif'e abisinin babasının katili olduğunu söyleyecek mi? ve Ömer ve Elif herşeye rağmen evlenebilecek mi? soruları yeni bölümde yanıt bulacak

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız'ın paylaştığı Kara Para Aşk hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle 25 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da ekrana gelecek.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER