Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Doctor Who 9. sezon fragmanına ilk bakış

Sanırım en merak edilen kısım burası. Hani film biter de isimler akmaya başlar ya. Sonunda belki üç beş saniyelik bir şey görürüz de devam filmiyle ilgili olarak heyecan yaparız. İşte bu kısım tam da öyle. Açıp açıp izle yani.

Zaten Maisie Williams’ın DoctorWho’da rol alacağı söylendiğinde heyecan artmıştı. Zira son dönemin en genç ve yetenekli kadın oyuncularından. Elbette bunda Game of Thrones gibi bir yapımda önemli bir karaktere hayat vermesinin de payı büyük. Fakat Capaldi kendisi hakkında birçok olumlu şey söyledi. Haliyle bizim için değerli.

Çeşitli söylentiler var kim olduğuna dair. Doctor’un kayıp torunu Susan olabilir. River Song yeniden mi dirildi acaba? Genç Missy olabilir mi? Ya da Doctor’un zaman çizgisine dağılan Clara’nın farklı bir versiyonudur. Açıkçası Susan dışındaki seçenekler baştan uzak geliyor bana. Susan olması da pek ihtimal dâhilinde değil.

Williams’ın pek alışık olmadığımız üzere iki bölümde oynayacağı biliniyor. The Girl Who Died ve The Woman Who Lived bölümlerin adları. Williams’ın oynayacağı karakteri kesinlikle bilmiyoruz. Ama bence de yeni bir karakter. Moffat fragmanda resmen bizimle oynamak istemiş. Anladığım kadarıyla bölümler farklı zaman aralıklarında geçiyor ve aradaki yıllarca fark Doctor için birkaç saniye demek. Haliyle bu bölümlerden ilkinde gördüğü ve sonrasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir kadının gençlik hali olabilir Williams’ın karakteri. Haliyle onu görünce tanıdık bir yüz görmüşçesine şaşırıyor. Elbette her şey olabilir.

1 2 3 4 5 6 7 8
Doruk Önal
16/07/2015 10:31
YORUMLAR




DİĞER HABERLER