Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Defne'nin çaresi en büyük çaresizliği olursa..

**Neriman istifasını çekmemesini istedi diye Ömer'e kalıyorum diyemedi ama Sinan'ın asistanlık teklifini kabul ederek, Ömer'den uzaklaşmayı kabul edemeyen yüreğini dinleyerek de oyuna karşı geldi Defne. Akabinde Feryal'i kıskanan Defne de gerçekti. Ve de zaten tam burada Ömer bazı şeyleri nihayet anlayıp, harekete geçti. Ama Defne için biraz daha geç oldu Neriman'ı yok sayıp, Ömer'e teslim olmak.

**Defne, bir oyunun içinde olmanın bilinciyle kimse bilmesin istemeye o zaman başlamıştı aslında. Bana sorarsanız, o dağ evinden asla dönmeyecek olsalar, tartışmasız orada gizlenip bir hayat yaşamayı kabul ederdi de. "Hiç ayrılmicaz di mi?" kadar masumdu Defne.

**Ömer'in suratına baktığında, ona yalan söyleyen kendisini görmeye başlamıştı artık. Ve ne yazık ki, Neriman'dan "Düğünden sonra gideceksin zaten," diye de kendisine bir hatırlatma telefonu gelince, sevdiği adamın kalbini paramparça edip kaçtı Defne. Ömer'e bu oyunu oynamayı kendisine yediremedi. Çaresizdi Defne hem de çok.

**Neriman şirkete döneceksin diye baskı yaptığında, "Aşık oldum," dedi Defne ama Neriman bununla ilgilenmedi bile. Tekrar Ömer'in asistanı oldu ve Neriman'ın ona aldığı tüm kıyafetlerden kurtuldu. Oyunu sonlandırmak, her şeyi anlatmak için günlerce Ömer'in peşinden koştu. O zamanlar her şey ya çok yeniydi ya da bu kadar çok sevmiyordu bilinmez, cesaretliydi de. Ama Sinan engelledi onu. "Hiçbirimizin yüzüne bakmaz, olan olmuş zaten," diyerek ve tekrar söylemeye yeltenirse yine engelleyeceğini de belirterek. Sevdiği adamın gözünde, onu terkedip giden kişi olmayı bile kabul etti Defne. Tek başına sırtladı yükünü, "ben kötü olayım, siz iyi oh ne ala" bile demedi.

**Bunun üzerine Defne "Bu aşk bana fazla geldi, ben sana fazla aşık oldum," diye bir açıklamayla, Ömer'i kalbine gömmeye çalışmayı seçti. Oyun Defne için zaten bitmişti. Ömer git derse gidecek, kal derse kalacaktı. Ömer git diyemedi. Kal da diyemedi ama ikisinin de ne istediği belliydi işte. Defne Ömer'le asistan patron ilişkisini korumaya ve yakın durmamaya çalıştı. Tabii yapamadı, bunda eski sevgili İz'in de etkisi çok fazlaydı. Ömer'i deliler gibi kıskanırken, ondan uzak durmaya çalıştıkça daha da bağlandığını farketmiyordu bile.

1 2 3 4 5 6 7 8
Dilara Pamuk
03/02/2016 16:29
YORUMLAR




DİĞER HABERLER