Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Daniela ve Emre mi? Neden olmasın?

Serhan popülerliğini kaybedince bu defa gözde Emre oldu. Burada ekibin yanlışı Emre’ye seçtikleri partnerdi. Aslında olayların geldiği noktaya bakarsak doğru seçimmiş. Emre tüm izleyicilerin istisnasız ‘olur’ verdiği tek erkek karakter diyebiliriz. Seyredenler (sosyal medyadaki çoluk çocuk güruh hariç) aynı Aslı Teyze gibi onaylamadı Ayça’yı. Emre Düğün pastasının tepesindeki damat biblosunun tam karşılığıyken Ayça seyircinin kafasındaki mükemmel gelin karşılığında değildi. Yapım’ın Ayça karakteri üzerinden ülke zihniyetini kırmaya çalışmasını da tabii ki alkışlıyorum. Ayça evlenmiş boşanmış ardından nişanlanıp ayrılmış ve Emre’den yaşça büyük bir karakterdi çünkü. Tabii Emre ve Ayça ikilisinin ayrılma hikayesi bu sebeplerden değil hanım kızımızın eski nişanlısı ile gizlice buluşmasının ifşası sonrası oldu. Yalan/Yalancılık tabii ki takdir görmedi.

Şimdi ise programın en popüler damat karakteri Emre ile en popüler gelin karakteri Daniela’nın çöpünün çatılması hikayesi başlayacak ve ben keyifle izleyeceğim. Daniela diğer bir popüler damat karakteri Tankut ile bir süre tanışma evresinde kaldı ama Tankut’un elini ağır tutmasından dolayı kız isyan edip ‘’Mantık mantık bir yere kadar ben de aşk yaşamak istiyorum,’’ dedi. Aslına bakarsanız bu da inceden mesaj gönderen bir flört eleştirisiydi diyebilirim. ‘’Ben emin değilim, düşünmem lazım,’’ diye diye iç bayıltan flört insanlarına, bakın sonunuz böyle olur göndermesi yapıldı. Elini çabuk tutmazsan biri gelir ve elinden kapar, bu kadar basit. Daniela şu ara yeni damat karakteri Gürkan ile flört ediyor lakin hikayenin spoilercısı Mehtap’ın verdiği sinyallerden gördüğümüz kadarıyla Emre ve Daniela’yı  çift yapma yoluna girildi bile.

Ben de iyi bir televizyon izleyicisiysem eğer, tahminimce programın sonunda düğün pastasının tepesinde Emre ve Daniela’nın biblolarını göreceğiz. İki ile iki dört olacak ve dengi dengini bulacak. Doğanın kanunu da böyle değil midir zaten? Bazen burnumuzun ucundaki bize denk olanı görmeyip bir sürü saçma sapan flörtler yaşarız ama sonunda denge devreye girer, su akar ve doğru yolu bulur.

Ayrıca, kısmetse de neden olmasın?

1 2
Asuman Turhan
25/12/2015 11:49
YORUMLAR




DİĞER HABERLER