Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Daniela ve Emre mi? Neden olmasın?

Kısmetse Olur programı izleyicilerin çokça tartıştığı bir program. Programdaki karakterlerin ajanslarda modellik oyunculuk yaptığı bir dolu sosyal medya platformlarından ifşa edildi. Gelişen olayların da kararlaştırılmış senaryo düzeninde gittiği de iddialar arasında. Açıkcası ben, bu tür realty show programların yüzde yüz gerçeklik çizgisinde olacağına zaten inanmayan güruhtanım. Programdaki karakterler ajans modeli veya oyuncusu, bu cepte. Kafadan, ‘’gerçek aşk’’ yaşanmayacağını kabul ederseniz eğer daha zevkle izlemeye başlıyorsunuz. Bir nevi spontane Soap Opera’ymış gibi izleyince gerçekten tüm stresinizi alıp götürüyor.

Kısmetse Olur’da belli bir senaryoyu en başından beri yürütmediklerini düşünüyorum. Karakterleri birbirleri ile eşleştiriyorlar ve karakterlerin kendi hayat gerçeklerini de katmalarına izin verip ‘’bakalım ne olacak’’ diye rampa aşağı salıyorlar. Bu bağlamda program daha da zevkle izlenen bir hal alıyor.

Nasıl mı? Hemen açıyorum;

Yapımcılar Serhan’ın yakışıklılığının ve maço (!) tavrının çok prim yapacağını düşünerek Ceyda ve Daniela üzerinden yürütmeye çalıştılar ama tutmadı. Çünkü Serhan kendini bu role fazla kaptırdı ve kadınları aşağılayan  egomanyak hallere büründü. Ve doğal olarak bu programın kadın izleyicisi Serhan’ı anında dışladı. Çünkü Serhan gibi tipler zaten bir çok kadının hayatında. Kafa dağıtmak için izlediği tv programında kendi hayatlarındaki zorbanın aynısını görmeyi kimse istemedi. Ve Serhan yapımın tüm korumalarına rağmen gözden düşeli çok oldu.

1 2
Asuman Turhan
25/12/2015 11:49
YORUMLAR




DİĞER HABERLER