Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con'dan Notlar 7: İkinci Günden Son Bilgiler

Bir önceki yazıyla yeni sezonda yeni başlayacak dizilerle ilgili bilgileri topladıktan sonra sıra geldi ‘daha’ deneyimli dizilere. Bu yazıda da kendine Comic Con’daki The 100, Marvel dizileri, Vikings, The Originals, Orphan Black ve iZombie’nin panelleri yer buldu.

Not: Doctor Who, Sherlock ve Teen Wolf’un yanına Extant, The Player, Under the Dome, Game of Thrones, The Walking Dead, The Originals, Agent Carter ve Agents of S.H.I.E.L.D. panel videoları da eklenmiş.

* Sevilen klon dizisi Orphan Black’in paneline Tatiana Maslany (Sarah ve Leda klonları), Jordan Gavaris (Felix), Maria Doyle Kennedy (Mrs. S), Dylan Bruce (Paul), Kristian Bruun (Donnie) ve Ari Millen (Mark ve Castor klonları) katılmışlar.

- Panelde dizideki çekim hatalarına dair bir video paylaşılmış.

- Panelde Delphine’e olanlar konusunda gizemli kalmak isteseler de ölü olduğuna daha yakın konuşmuşlar.

- Gelecek sezon Kira’nın geçmişiyle ilgili daha çok bilgiye sahip olacakmışız. Maslany, sarışın klon Crystal’ı çıkarırken Comedy Central'daki Kroll Show’da izlediği Jenny Slate’ten esinlenmiş.

- LGBT konusunda aldıkları olumlu yorumlardan gayet memnunlarmış .

 

* The CW’nun sezon ortasında başlayan çizgi romandan uyarlama dizisi iZombie paneline de neredeyse  kadronun tamamı katılmış. Panelde diziyle alakalı üç dakika kadar süren bir video yayınlamışlar.

- Rob Thomas hazır gelmişken Veronica Mars’ın devamı hakkında Kristin Bell ile konuştuklarını ve mini dizi olarak yakın zamanda olmasa da uygun bir vakitte geri döndürmeyi iki tarafın da istediğini açıklamış.

- İkinci sezonda zombileri daha saldırgan bir halde görecekmişiz, bu durum da Blaine ve Liv’i ister istemez birlikte çalışmaya itecekmiş. Liv ikinci sezonda yediği beyinlerde birisi sayesinde gitarı eline alacakmış.

- Diziyi açtığımızda kardeşine kanını bağışlamadığı için ailesi, sırrını gizli tuttuğu için Major ve olanlardan dolayı Peyton’ı hala Liv’e kızgın bulacakmışız. Kardeşinin kaderiyle ilgili bir şey dememişler.

- Sezonun ilk bölümünde olmasa bile Peyton’ı tekrar görecekmişiz.

Dizi, 6 Ekim’de başlayacak.

1 2 3
Aytaç Kara
11/07/2015 21:07
YORUMLAR




DİĞER HABERLER