Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 4: 2. Günden İlk Bilgiler

* The Walking Dead’in uzantı dizisi Fear the Walking Deadin paneli de orijinal dizininki bittikten hemen sonra başladı.

- Panelde yapılan açıklamaya göre dizi 23 Ağustos’ta başlayacakmış. İlk sezon altı bölüm sürecek ve ikinci sezon onayını zaten aldı. Gelmişken onlar da bir fragman yayınladılar tabii.

- Salgının başladığı zamanı ve bir metropolisin çöküşünü anlatmak istedikleri için dizinin merkezi olarak Los Angeles’ı seçmişler. Dizide insanların zombi kıyametine nasıl tepki verdiği ve aileleri nasıl parçaladığı üzerinde durulacakmış. Bknz: Aile draması.

- Zaman olarak Rick’in komada olduğu bir sırada başlayacaklar ve bizim (?) Rick esasında komada 4-5 hafta kalmış. Coğrafik olarak uyuşmazlığın da etkisiyle şimdilik TWD ile bu diziyi çakıştırmayı düşünmüyorlarmış.

- Rick lider ruhlu bir karakter olduğundan uzantıda bu tarzda olmayan birisini merkezde kullanmaya karar vermişler.  Lider olması beklenen kişilerin yaptıkları şaşırtıcı olabilirmiş.

- Panelde daha çok insanların bir zombi kıyametine olan hazırsızlığının üstünde durmuşlar. Hatta yaptıkları bir araştırmaya göre büyük bir şehre gıda yardımı kesildiği takdirde üç günde yiyecekler bitebilirmiş.

Not: Dave Erickson’ın bir vakitler dizi için verdiği bir röportajı da Türkçe olarak şurada bulabilirsiniz. Nasıl bir şey bekleyeceğinize dair daha çok fikriniz olur.

1 2 3
Aytaç Kara
11/07/2015 01:09
YORUMLAR




DİĞER HABERLER