Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 10: Üçüncü Günden Son İzlenimler

* Starz’ın sevilen dizisi Outlander’ın paneline kitapların yazarı Diana Gabaldon, yapımcı Ronald D. Moore, Sam Heughan ve Caitriona Balfe katılmış. Paneli dilerseniz şuradan izleyebilirsiniz.

- Set kazalarını sorduklarına Cait, en çok Sam’in kılıcının kafasına geldiği zamanların çokluğundan bahsetmiş.

- Sam’e günde en az bir kere giydiği İskoç eteğinin altına bir şey giyip giymediğini soruyorlarmış.

- Diana Gabaldon bu sezon bir bölümün senaristliğini yapacak.

- Claire hamile, Paris’e de Jacobite isyanını durdurmaya gidiyorlar ama sezonun ikinci yarısında İskoçya’ya geri döneceklermiş.

- Paneldekilere bir ara Grinin Elli Tonu'ndan replikler okutmuşlar.

 

* The CW’nun bu sezonki üç  yeni dizisinden biri olan Containment, 2014 yapımı aynı isimli Belçika dizisinden uyarlama. Ölümcül bir bulaşıcı hastalık Atlanta’da yayılmaya başlıyor ve o nedenle şehir karantinaya alınıyor. İçeride kalan ve çıkamayanlar da hayatları için savaşmaya başlıyorlar.

- Dizinin panelinde ilk bölümün yayınını yapmışlar ve gördüğüm kadarıyla güzel yorumlar da almış. Daha önce yayınlanan fragman için şuraya, panele katılanlar için de buraya bakabilirsiniz.

- Panelde dizinin bilimkurgudan ziyade ‘bilim-gerçek’ bir işleyişe sahip olacağının altını çizmişler ve The CW’nun diğer dizilerine oranla yetişkinlere daha hitap eden biri olacakmış. Günümüz normalinin aksine hastlanan yaratık hikâyesi değil sadece virüsten hastalanan insanları anlatacaklar.

 

* CBS’in bu sefer sezon ortasında karşımıza gelecek dizisi Person of Interest’in paneline gelenler için şuraya bakabilirsiniz. Panelde olanlara bakarsak:

- Sarah Shahi’nin canlandırdığı Shaw’ı tekrardan görecekmişiz.

- Eğer Finch makineyi yeniden yapabilirse bu sefer ilk yaptığı gibi olmayabilirken aynı zamanda eskisinden daha savaşçı da olabilrmiş.

- Finch Root’a hep istediğinden daha fazla özgürlük vermiş olabilirmiş ve Root ile Finch artık didişmeyecekmiş.

- Bu sezon eğer reytinglerden dolayı dizinin son sezonu olacaksa da fanları tatmin edecek bir şekilde diziyi bitirmiş olacaklarmış.

1 2
Aytaç Kara
12/07/2015 21:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER