Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 10: Üçüncü Günden Son İzlenimler

Comic Con’da sıra geldi üçüncü günün son panel yazısına Bu yazıya da Hannibal, Grimm, Outlander, Containment ve Person of Interestten bilgiler girdi.

* İlk olarak Hannibal’dan girersek… Malumunuz NBC diziyi iptal etti ve ona rağmen Comic Con’a gelerek bir panel yaptılar. Panele katılanlara şuradan bakabilirsiniz.

- Panelde Red Dragon’a yönelik bir fragman paylaşmışlar.

- Bir süre önce Amazon ve Netflix diziyi almayacaklarını açıklamışlardı. Netflix, Hannibal’ın yayın anlaşması Amazon ile olduğundan konuya dahil değil. Amazon ile de konuşmuşlar ama oradakiler projeyi çok hızlı harekete geçirmek istedikleri için uyuşamamışlar. Malum, Brian Fuller bir yandan da Starz’a American Gods dizisini hazırlıyor.

- Hala bir yer aramakla birlikte şimdilerde film ihtimalini de düşünmeye başlamışlar.

 

* NBC’nin bir diğer dizisi Grimm ile devam edelim. Sezonu 30 Ekim’de açacak olan dizinin paneline katılanlar da şöyle.

- Juliette’in dirilme durumu yokmuş. Aslında “Her şey olabilir ama hayır.” cevabını vermişler. Daha çok flashback (geriye dönüş) ile dizide yer alacakmış.

- Nick için beşinci sezonda daha çok ‘intikam’ varmış. Bir yandan da Adalind ile birlikte bebeğe bakıcılıkla uğraşacakmış. Bu bebek annesi ve kız arkadaşının kaybından sonra hayata tutunması için neden olacakmış.

- Hank gerçek aşkı bulacakmış. Rosalee’nin geçmişinde kalanlar da o ve Monroe için sorun olacakmış. Sean için de politik bir fırsat görünüyormuş.

- Adalind için Claire Coffee “Bu bebek onun dünyadaki her şeyi. Güçlerini yine kaybetti, ama bence bu sefer bebeğe ve iş bulmaya odaklanacak. O bir avukat.” demiş.

- Gelecek sezon dizinin 100. bölümü de geliyor ve anahtar şeyleri açıklayacaklarmış.

1 2
Aytaç Kara
12/07/2015 21:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER