Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Cersei’nin ödülleriyiz!

 

Bu en kötü sezonu über başarıyla taçlandırılan Game of Thrones’da, 2015 yılında biri en iyi oyuncu ödülünü alacaksa bu kesinlikle Cersei’nin yani Lena Headey’nin hakkıydı.

Hadi tekrar ellerimizi vicdanlarımıza koyup itiraf edelim: Bu sezon Game of Thrones’un yıldızı Cersei değil miydi?

Kadın daha ne yapsın, aşırı dindar rahibelerin at koşturduğu hapishanelerde bokunu yeme noktasına kadar vardı. Ve sezonun son bölümüne adını veren Mother’s Mercy’de kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiledi. Cersei’nin utanç yürüyüşü bile tek başına bir oyunculuk şovuydu. Madem bu dizi bu sene Emmy’lerde bu kadar kutsanacaktı, o zaman gerçek hak edenin hakkı neden yenildi? Tekrar soruyorum Cersei’nin Emmy alabilmesi için daha ne yapması gerekiyor? Cüceyle mi yatsın? (Ki Cersei sever biliyorsunuz kardeşiyle yatmayı. En sevdiği şey kafa uçurtmak ve kardeşiyle yatıp ondan antipatik çocuk peydahlamak.)

En iyi yardımcı kadın oyuncu dalındaki diğer aday Khaleesi’yi ise tamamen geçiyorum. Bu sezon onun da en kötü olduğu sezondu, sırf meme gösteriyor diye aday oldu (Ki artık onu da göstermeyecekmiş. Babası izliyormuş diziyi ve çıplaklığa sınır getirilmesini istemiş. Sanki Türkan Şoray ya da Türk dizisinde oynayan mazbut manken kız). Bence Khaleesi’yi artık öldürmek gerekiyor. Kendisi çok uzamış bir ejderha şakası gibi oldu.

1 2 3
Yiğit Karaahmet
28/09/2015 15:43
YORUMLAR




DİĞER HABERLER