Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bizim Kahramanlarda Son Durum: Flash

Ronnie’nin ölümünden Caitlin kadar etkilenen biri daha var tabii Central City’de: Elmanın diğer yarısı olan Martin Stein. Sezon başında Harrison’ın gidişiyle grubun bilgesi rolüne soyunan Stein burada da çok iyi iş çıkarıyordu ama Firestorm’un diğer yarısının olmaması kendisi için ölümcül sonuçlar yarattı. Bizimkiler de ona yeni bir diğer yarı buldular: Jax. Parçacık Hızlandırıcı patlamasının mağdurlarından biri daha artık patlamanın ödül verdiklerinden biri. Dizide çok kalıcı olmadı, birleşir birleşmez Martin Stein’la birlikte şehirden ayrıldılar ama zaten ikiliyi Legends Of Tomorrow’da bol bol izleyeceğiz. Tıpkı Vandal Savage’ın bizim evrene dahil olmasına neden olan Hawkman ve Hawkgirl gibi.

Hawkgirl ya da Kendra… Tam sonunda Cisco Golden Glider’ın gerçekten sempatisini kazandı derken (Barry ve Captain Cold da artık ölene kadar dostlar) o gitti. Üzerine Cisco sonunda kız arkadaş edindi dedik, Kendra da hiç fena kız değil yakışır taze metamıza dedik kız Hawkgirl çıktı ya lan. Biz şok falan değil tabii Legends Of Tomorrow’dan biraz haberi olan herkes gibi bunun olacağını biliyorduk ama bu Cisco için üzülmemizi engellemiyor. Dizinin en güçlü beyni tam bir şeyi başarırken başka bir şeyini kaybediyor. Bu konuda Barry Allen’dan çok daha dertli. En azından artık meta özellikleriyle barışık yaşıyor. Yeni adıyla Vibe o bildiğimiz meta insan, kahraman karizmasında değil ama Cisco da zaten bildiğimiz adamlardan değil.

Joe West yine ailenin koruyucu kollayıcısı. Tek sıkıntısı çocuklarının sürekli onun ortaklarıyla çıkması. Bir de varlığından haberi olmadığı oğlu var artık evet. Bir süre Barry’le ilgilenemeyecektir diye düşünüyorum. Ama Barry’le ilgilenmesi için gerektiğinde Henry Allen, gerekmediği her ansa Harrison “Harry” Wells yine bizimle. Paralel evrende hiç Anti Flash olmamış, bu kez bir kızı var ama yine bilim adamı. Ve bilim adamlarının başına ancak Central City’de (Hem Dünya 1 hem Dünya 2’dekinde) gelebilecek belalar onu buluyor. Zoom mesela, sırf Barry’i yakalayıp ona getirsin diye adamın kızını kaçırmış. Harrison Wells sezonun ikinci kısmında yine kötü adam olarak karşımıza çıkmak zorunda kalacak anlaşılan. Ama sizin de başınız Zoom’la belada olsa siz de her şeyi yapardınız. Adam bir kere bizimkilerin dünyasına geldi, Barry’i dinlene dinlene dövdü. Çocuk annesinin ölümünde o kadar acı çekmemiştir muhtemelen. Şaka bir yana, Zoom pek yenilecek biri gibi görünmüyor. Bakalım Jay Garrick de hızına kavuşursa “Bir Flash’ın nesi var, iki Flash’ın sesi var” diyebilecek miyiz? 20 Ocak sabahı Torrent aşındıracaklar şimdiden nefesini tutsun.

1 2
Mehmet Dinler
08/01/2016 10:44
YORUMLAR




DİĞER HABERLER