Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Birbirlerini tamamlamaya, birbirlerinde huzur bulmaya başladılar

Kısacası Defne ve Ömer’in kalplerindeki kıpırtının yüzlerini aydınlattığı bol gülümsemeli, iç geçirmeli sahneleriyle beraber; gerilimin ve Defne’yi zor kararların beklediğini iyice anladığımız bir kaosun yükseldiği bir bölümdü. Üstelik şimdi de Hulusi’den Neriman’a, ondan da Defne’ye ittirilen bir Ömer & Hulusi yüzleşmesi yaşanacak ki düşündükçe saç diplerim acıyor. Defne bir de hiç istemediği halde Hulusi ile barışmaya ön ayak olduğu için azar yiyecek Ömer’den. Gerçi fragmana bakılırsa çok da ağrılı geçmemiş, Ömer ve Defne gece gece günaha girip kocaman yatakta noodle devirmişler ama olsun. Noodle değilse de noodle olsun, kimse beni bozmasın. O noodle etrafa falan saçılsın, bilirsiniz koastan çok hoşlanırım.

Tüm bunlarla beraber son olarak üç mevzuya da değinmek isterim;

Biiiiiir; Nihan ve Serdar sahnelerinin gittikçe artması, mahalleye tekrar önem verilmesi çok şeker çok hoş ama her hafta aynı performansı beklemek de zor. Bir hafta Nihan üzerinden öyle sahneler dönüyor ki her şeyi bırakıp ona gülüyoruz, Ömer’le buluşmalarını izlediğimizde hık fık diye gidecek gibi oluyoruz. Fakat bu haftaki bölümde gerilim Alp ve Şebnem üzerinden bizimkilere döndüğünde orda da apayrı bir atraksiyonla dikkat dağıtılmaz. Bu yüzden isim mevzusu çok da dram değil yani…Kaldı ki bu konuda bir yorum yapacaksak şunu demeliyiz ilk önce; “KIZ EL KADAR BEBENİN ADI İSO OLAR MI?”. O çocuk siyah-beyaz zebra gibi doğup “anaaaaaa bana çıbıklı forma ver” derse, bıyıklı mıyıklı doğup kordonunu tesbih yaparsa bunun hesabını kim verecek? Ayrıca bu ne kadersiz bir teselli payı, Serdar kızı kaptın bir de aşk meyvenin adını İso mu koydun çocuğum?

İkiiiiiii; bu Sude ve Döniz iyi bir ikili olmadılar mı böyle? Artık isimlerini S*de ve D*niz olarak yazmayacağım, eskisi kadar kızgın değilim. Hele Döniz’i dağıttı ya Sude, zevkten deliriyorum, amaçsızca gülüyorum. Bu iyi hallerim, bir ara amaçsızca ekrana tükürüyordum, duruldum. Acaba Sude ne zaman Sinan’dan vazgeçip de Döniz’le beraber Hades’lere karışacak?

Üüüüüüç; Yasemin bu bölüm pek fazla yer almadı pek cici mazereti yüzünden. Sinem Öztürk’e mutluluklar dilerim, darısı Yasemin ve Sinan’ın başına. Zira gönderdiği mesaj silsilesi ve yine bir gece yarısı hiçbir şeyden haberi olmayan adamın arkasından atılan dev trip ve yüksek doz kezoluktan sonra daha da inandık ki muhteşem bir çift olabilirler… Zira mı? Zira nedir ki?

Bakalım Ömer yıllardır küs olduğu dedesiyle barışacak mı? Bu durumda Türkan Teyze’yi de kendisi mi isteyecek? Nihan ve Serdar’ın potansiyel bebeği İso’nun kirvesi kim olacak? Sinan ve Yasemin evlilik kararı alacak mı? Sude ve Deniz arasında neler yaşanacak? Alp Şebnem’i affedip Ömer’e emsal teşkil edecek mi? Ve en önemlisi Sude’nin hazırladığı bir dergiyi kim okuyacak… Hepsi ilerleyen bölümlerde cevaplanmayı bekleyen sorular. Haftaya herhangi birine söz verebilirsiniz, “no strings attached” bir şekilde sizi burada bekliyorum.

1 2 3
Pelin Arslan
31/05/2016 18:22
YORUMLAR




DİĞER HABERLER