Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Beş Kardeş'le tanışma zamanı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın,  senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği "Beş Kardeş" ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de izleyicisiyle buluşuyor.

Serkan Keskin, Melisa Sözen, Nadir Sarıbacak, Nihal Yalçın, Tansu Biçer, Osman Sonant , Serdar Orçin, Fatih Artman, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı, sıcak bir mahalle komedisini konu alan dizi ilk bölümüyle büyük beğeni toplayacak.

Dizinin ilk bölümünde;  Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine en ufak bir şekilde bile benzemeyen beş kardeştir. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey vardır; sarsılmaz bir aile olmaları. Anne babalarını depremde kaybettikten sonra kardeşlerinin her derdine koşan ve yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı gençlik aşkı Fahriye'yi bir an olsun aklından çıkaramayan Sait bir gün artık kendine bir yuva kurmaya karar verir ve kardeşlerine evleneceğini açıklar. Kardeşler bu beklenmedik karara karşı çıkarken Sait'in hayatı, ansızın gelen sürpriz misafirle bir anda karışır.

İŞTE BEŞ KARDEŞ KADROSU: 

 

SAİT BAŞEĞMEZ (SERKAN KESKİN) 

- Sait Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Beş kardeşin en büyüğüyüm. Mahallenin balıkçısı yani "Kısmet Balıkçı"nın sahibiyim. Yıllardır dükkandan kazandığım paralarla kardeşlerime bakıyorum. Yemedim yedirdim, giymedim giydirdim. Okumak isteyeni okuttum, çalışmak isteyeni işe soktum. Anne ve babamızı depremde kaybettik. Beş kardeş hem yetim hem öksüz kaldık. Bir mahallede dededen kalma eski bir konakta beş kardeş birlikte yaşıyoruz; evin, ütüsü, çamaşırı, bulaşığı, temizlik işi bendedir. Kardeşlerime çeki düzen verir, dertlerine mantıklı çözümler bulur, sonra da onları her sabah o kapıdan hayatın içine yollarım. 

-Peki evlenmeyi hiç düşünmediniz mi?

Dört insanın sorumluluğunu alınca kontrolcü, düzenli bir adam olup çıktım. Yıllardır kapanmayan bir aşk yaram var, gençlik aşkım... Adı Fahriye...Tam 12 yıl oldu onu görmeyeli; ardına bile bakmadan beni bırakıp gitti. Ben de bu zamanı kendimi kardeşlerime adayarak geçirdim.  Şimdi yaş kemale eriyor, artık bir yuva kurmak istiyorum. Bana derin duygularla bağlı, temiz, sakin, dürüst bir kadın olan Canan’la evlenmek istiyorum. Zaten kendisi de bizim mahallede yaşıyor.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 >
ETİKETLER : beş kardeş , kanal d , ekranella , haber
YORUMLAR




DİĞER HABERLER