Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Belki Şehre Bir Mozart Gelir

Her bölümde “Rodrigo’yla klasik müzik qeyfi” yaşıyorsunuz. Önce Hailey beşinci sıraya oturup obuasını çalsın diye Mahler, sonra Mozart’tan Beethoven’a, oradan Çaykovski’ye (hatta bir bölümün adı Çaykovski’yi Aşağıladın) hep kulağınızda.

Gloria, nam-ı diğer müdire hanım, hem Rodrigo’nun deliliğini kontrol altında tutmaya çalışıyor hem de mali krizden düzlüğe çıkıp “500 senedir seyirci kaybeden” klasik müziğe can vermek için savaşıyor. Dizinin emniyet kemeri diyebiliriz. New York zenginleriyle çılgın bir şef arasında denge tutturmaya çalışan, aldığı riskli karardan henüz pişman olmayan bir ana kraliçe. Newsroom’un Charlie Skinner’ı gibi bir rolü var kendisinin.

Girls’ten tanıdığımız Jemima Kirke’ün kendisine aşırı benzeyen kardeşi Lola Kirke’ü başroldeki Hailey rolünde izliyoruz. O da en az kardeşi kadar güzel ve rolünde başarılı. Hailey ise rahatsız edici hırslı tiplerden değil. Orkestraya girme isteği sevgilisini arada bir unutmasına neden olsa da henüz bu yol için gözü kararmış durumda değil. Bir an düşündüm de her cumartesi 6:30’da obua dersi alıyor, hafif bir hırsı olabilir, kabul.

1 2 3 4
Özge Doğan
01/03/2015 12:47
YORUMLAR




DİĞER HABERLER