Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Beklenen program ‘Survivor 2016’ başladı!

Nihal, yarış esnasında düştü ve ağladı. Sürekli oram buram acıyor diye ağlaması ve yakınması ufaktan takım arkadaşlarının sinirlerini oynatmaya başladı.

Survivor 2016’nın açılış bölümünde iki oyun oynandı. Bunlardan biri yarışmacıların yatabileceği üstü kapalı bir barınak ödülü için diğeri ise, takımlarına yeni bir yarışmacı da ekleyebilecekleri dokunulmazlık içindi.

Survivor’da bu sene şartlar daha ağır. Yarışmayana yatak yok. Barınak ödülü için, yarışmacılar beşer kişilik takımlar oluşturdular. İşte Benim Stilim’de bol kavga çıkartması ve çok konuşmasıyla tanınan Nihal zaten en başından “Ben küpleri taşıyamam,” dedi ve işleri takım arkadaşlarının üzerine yıktı. Barınak ödülünü 7-4 ile ünlüler aldı. Gönüllüler, ilk gece üstü açık yatmak zorunda kaldı. Tropik ve maceralı bir tatile geldiğini düşünen Nihal Candan, ayağına kum gelmesinden, böceklerden çok rahatsız oldu ve yengeçler onu yiyecek diye çok ağladı.

Ortam gibi ortam. Konseysiz bir Survivor düşünülemez.

Gönüllüler’de bir başka aşina olduğumuz yüz ise, daha önce Ütopya’da izleyici oyları ile birinci seçilen Semih. Semih, henüz yarışmanın başında olduğu için bolca konuşuyor, planlar yapıyor, yandaşlarını belirliyor. Nasıl yarıştığını ilerdeki bölümlerde göreceğiz.

Bilhassa Avatar Atakan’ın katkılarıyla Ünlüler ikinci yarışma olan Dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Böylece takımlarına yeni bir yarışmacı ekleme hakkını elde ettiler. Ünlüler takımına eklenecek yeni kişi, dört aday yarışmacı arasından SMS oylarıyla seçilecek ve hemen Salı günü yeni takımına dahil olacak. İngiltere’de doğup büyüyen Mehmet, İzmir’de yaşayan Yağmur, judocu Seda ve Rizeli kaptan Alper adaylar arasında.

Ünlüler takımına girmeye aday dört yarışmacı arasında en dikkat çekeni istekli yaklaşımı ve sevimli tavırlarıyla Mehmet.

Gönüllüler öyle ham ve hazırlıksız ki normalde dökülmesi gereken Ünlüler 2’de O yaparak onları geride bırakmayı başardı. Ama burası Survivor, işler hiç belli olmaz, rüzgar bir bakarsınız başka yönden eser. İzleyip göreceğiz.

 

Not: Bu yazı Radikal'de yayımlanmıştır.

1 2
Defne Akman
08/02/2016 10:37
YORUMLAR




DİĞER HABERLER