Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Barış Arduç röportajının perde arkası

-Benden sonra otele ilk giren kişi de Barış Arduç ve menajeri Ahmet oldu. Arduç çekime bol, salaş bir Jean; beyaz uzun kollu bir sweatshirt ve üstünde oduncu gömlekle geldi. Ray Ban klasik gözlükleri ise gözündeydi.

-İlk izlenim olarak yorgun göründüğünü söyleyebilirim. Nitekim öyleymiş seti gece 1’de bitmiş.

-Gelir gelmez bir filtre kahve ve tost söyledi. Bu arada gün boyu sık sık karşılaşacağımız selfie çektirme hadisesi ise hemen otel çalışanlarıyla başladı.

-Kaprissiz, profesyonel, herkese elinden geldiği kadar yardım etmek isteyen biri. Çekimler sırasında bazı karelerde kolunda olan saat ve bileklik kendisine ait.

-Model iyi olunca çekim de hızlı gitti ve ilk dört kareyi bir saatte çektiler.

-O gelmeden önce internette dudaklarının mor olduğuna dair uzun tartışmalar okumuştum. Yan yanayken dikkat ettim, hayır mor falan değil. Kan kırmızı da değil ama öyle dikkat çekecek kadar mor olduğunu asla söyleyemem.

-Öğle yemeğinde yan yana düştük. Cengiz Semercioğlu’nun o ve Gupse Özay’la Amsterdam’da karşılaşma hikayesi yeni çıktığı için konuya direkt “İnsan Amsterdam’a gidince otelde Türk gazeteciyle mi karşılaşır? Sendeki de ne şans,” dedim. Güldük. Karşılaşmaya o kadar takılmamış, daha çok bu konunun uzamasına şaşkındı.

-İnternette hakkında yazan şeylerden biri de gerçek bir etobur olduğuydu ama öğle yemeğinde balık tercih etti. Bunu da sordum tabii. Doktoru artık Omega 3 alması gerektiğini söylüyormuş o yüzden biraz ağırlığı balık ve salataya vermiş.

-Yemek sonrası kahve içerken (bu sefer Türk kahvesi aldı) röportajın ilk bölümünü gerçekleştirdik. Röportajdaki hayranları ve günde 450 selfie hikayesi burada çıktı. Kapısına dayanan hayranlarla ilgili bölümü o anlattı ve inanın bu konuyla ilgili gerçekten çok dertli. Dergide basılan hali benim epey kısalttığım hali.

-Çekime devam etmek için ara vermek zorunda kaldık. Bu arada biz menajeri Ahmet’le sohbet ettik biraz. Bir menajer olarak Arduç’un bu hızlı yükselişinden epey memnun. “Tarihte hiç böyle bir şey görmedim ben,” diye anlatıyor süreci.

-Bir romantik komedi hazırlığı içinde ve BKM ile çekecekler.

1 2 3
Yiğit Karaahmet
06/06/2016 13:19
YORUMLAR




DİĞER HABERLER