Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
BAFTA, Grammy ve Brit Ödülleri V2K designers imzasıyla Power TV’de!

36. BRIT ÖDÜLLERİ

36. Brit Ödülleri, 24 Şubat 22:00’de Power TV’de müzikseverleri ekrana kilitleyecek.

1977 yılından bu yana İngiltere’de müzik dünyasının en iyilerini ödüllendiren, büyüleyici sahne performansları her sene merakla beklenen Brit Ödülleri’nin 36.’sı 24 Şubat saat 22.00’de Power TV ekranında müzikseverlerle buluşacak.

 

2015 Brit Ödül Töreni’nin En’leri

Geçen yıl gerçekleşen ödül törenine Taylor Swift, Ed Sheeran, Madonna ve yeni şarkısı All Day’i ilk kez Brit Ödülleri’nde söyleyen Kanye West damga vurmuştu. Brit Ödülleri 2015’te En İyi İngiliz Erkek Şarkıcı Ödülü’nü Ed Sheeran, En İyi İngiliz Kadın Şarkıcı Ödülü’nü Paloma Faith, En İyi İngiliz Grup Ödülü’nü Royal Blood, En İyi Uluslararası Grup Ödülü’nü Foo Fighters, En İyi Uluslararası Kadın Şarkıcı Ödülü’nü Taylor Swift, En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı Ödülü’nü ise Pharrell Williams kazanmıştı.

 

36. Brit Ödülleri, Bu Yıl Hayatını Kaybeden David Bowie’ye İthaf Edildi

Efsane İngiliz sanatçı David Bowie'nin kansere yenik düşerek hayatını kaybetmesinin ardından, Bowie'ye adanan ödül töreni Coldplay, Adele ve Blur’ün performanslarına da sahne olacak.

Bu sene en iyi İngiliz erkek sanatçı kategorisinde adaylıkları açıklanan Aphex Twin, Calvin Harris, James Bay, Jamie xx, Mark Ronson ve en iyi İngiliz kadın sanatçı dalında adaylıkları açıklanan Adele, Amy Winehouse, Florence + The Machine, Jess Glynne ve Laura Marling gibi isimler heyecan yaratıyor.

36. Brit Ödülleri’nde büyük çekişmeye sahne olacak kategorilerden biri de dünyaca ünlü İngiliz Gruplar Blur ve Coldplay’ın aynı anda aday olduğu en iyi İngiliz Grup kategorisi.

1 2 3 4

12/02/2016 18:46
YORUMLAR




DİĞER HABERLER