Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Aşk Laftan Anlamaz'

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı, Haziran ayında ekranda olması planlanan ‘Aşk Laftan Anlamaz’ ilk teaser’ıyla izleyiciyle buluştu.

Hande Erçel’in canlandıracağı ‘Hayat’ karakteriyle, bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın (Burak Deniz) kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesinin anlatıldığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ın ilk çekimleri Kilyos’ta yapıldı. İki genç yıldız, çekimlerde birlikte bisiklete bindi, sahilde koştu, mangal yaptı. Hande Erçel ve Burak Deniz’in birlikte kamera karşısına geçtiği ilk gün, objektiflere de renkli kareler yansıdı.

Geçtiğimiz akşam Show TV ekranında ilk kez yayınlanan teaser, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

ÇEKİMLER PASTALI KUTLAMAYLA BAŞLADI!

Senaryosunu Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdığı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ çekimlerinin ilk günü, pastalı kutlamayla başladı. Tüm ekibin büyük bir neşe içinde ‘kayıt’ dediği ilk gün, yapımcı Burak Sağyaşar’ın hazırlatıp sete gönderdiği pastayla tatlandı. Set ekibi, başrol oyuncuları Erçel ve Deniz’le birlikte pasta başında objektiflere böyle poz verdi...

1 2 3 4 5 6 7 8 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER