Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
38. İstanbul Film Festivali 5 Nisan'da başlıyor!

 Festival Biletleri

Festival biletleri İKSV Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından 23 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren hizmet bedeli eklenmeden, tüm satış kanallarında aynı ücretlerle Biletix satış kanalları ile Beyoğlu’nda Atlas ve Kadıköy’de Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden satışa çıkıyor.

 

Bilet fiyatları

Hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00 ) 10 TL;

Hafta içi 19.00 ve hafta sonu seansları (11.00, 13.30, 16.00, 19.00) 25 TL, öğrenciler ile 65 yaş ve üstü izleyiciler için 16TL;

Tüm 21.30 seansları 25 TL

 

Hafta içi gündüz seansları festival hamilerinin desteğiyle bu yıl da öğrenciler için 2 TL

İstanbul Film Festivali’nin öğrencilerin kültür sanat erişimini kolaylaştırmak için yürüttüğü öğrenci hamiliği projesi kapsamında destek arayışı sürüyor. Bugün itibariyle hamilerin desteği ile 10.000’i aşkın koltuk hafta içi gündüz seanslarında 2 TL’den satışa sunulacak. Hamilik desteği arttıkça öğrenciler için 2 TL’den açılacak koltuk sayısının 20.000’e ulaşması hedefleniyor. İstanbul Film Festivali’nin yürüttüğü öğrenci hamiliği projesine 4 Nisan’a dek destek vermek için İKSV ile iletişime geçebilirsiniz. Hamilerin listesine 4 Nisan itibariyle iksv.org adresinden ulaşabilirsiniz.

 

İKSV’nin tüm etkinliklerini destekleyen Lale Kart üyeleri için öncelikli bilet satış tarihleri

Üyelikleriyle İKSV'nin sene boyunca gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri destekleyen Lale Kart üyeleri, İKSV’nin düzenlediği diğer etkinliklerde olduğu gibi, İstanbul Film Festivali’nde de biletlerini %25’e varan indirimlerle, öncelikli olarak alabiliyor.  Öncelikli biletler, Atlas ve Rexx sinemalarının yanı sıra Lale Kart İletişim Merkezi, Biletix web sitesi ve Biletix satış noktalarından alınabilir.

Lale Kart üyeleri için ön satış dönemi: 19 Mart (Siyah ve Beyaz Lale üyeleri), 20-21-22 Mart (Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri)

İKSV tarafından 2002 yılından bu yana sürdürülen Lale Kart üyelik programı, altı farklı kategoride bir araya getirdiği 5000’e yakın kültür sanat dostuna, vakfın düzenlediği etkinliklerde ayrıcalık ve öncelik sağlıyor. Lale Kart üyeleri İKSV’ye katkı sağlarken, festival etkinliklerindeki indirimlerin yanı sıra İstanbul’da birçok farklı kültür, sanat ve yaşam mekânında indirimlerden de faydalanabiliyor.

Lale Kart üyelik programı 27 Mart tarihinde Salon İKSV’de özel bir parti ile 38. İstanbul Film Festivali’ne merhaba diyecek.

Ön satış dönemini kaçırmamak, öncelik ve indirimlerden faydalanmak için: lalekart.org

 

Festival kitapçığı

Sinemaseverlerin iki hafta boyunca elinden düşürmediği, filmlerin bilgileri, festivalin çizelgesi, etkinlikleri ve tüm detaylarını içeren festival kitapçığı, 15 Mart Pazartesi'den itibaren Atlas, Beyoğlu, Rexx ve Kadıköy sinemalarından, İKSV'den ve İstanbul Biletix perakende noktalarından 15 TL’ye alınabilir.

İKSV’nin dijitalleşme projesi kapsamında bu yıl festival kitapçıkları daha çok dijital mecradan erişebilecek. Festival kataloğu ücretsiz olarak film.iksv.org adresinden, İKSV Kitaplık’tan ve önümüzdeki günlerde Turkcell Dergilik’ten ulaşılabilecek. Bu yıl festival çizelgeleri yalnızca dijital olarak ya da festival kitapçığı ile birlikte alınarak erişilebilecek.

Ayrıca, TEMA ile de bir işbirliği yapan İKSV, festival kitapçıklarını basılı yerine dijital olarak almayı tercih eden her İKSV Lale Kart üyesi adına, Çanakkale Gürece’deki İKSV Ormanı’na bir fidan dikecek.

 

38. İstanbul Film Festivali’nin destekçiler

38. İstanbul Film Festivali bu yıl 20’nin üzerinde kurumun desteğiyle gerçekleştirilecek. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü bu yıl da festivale büyük destek veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi de festivale tanıtım desteği veriyor.

Festivale destek veren tema sponsorları:

- Anadolu Efes                                 “Ulusal Yarışma ve Türkiye Sineması”

- Yapı Kredi                                      “Cinemania”

- Selpak                                            “Çiçek İstemez”

- Nescafé Gold                                 “Genç Ustalar”

İstanbul Film Festivali, Zurich Sigorta sponsorluğunda “Dünden Bugüne Türk Klasikleri” bölümüyle Türkiye sinemasının önemli yapıtlarını yıllar sonra yeniden beyazperdeyle buluşturmaya devam ediyor. 38. İstanbul Film Festivali Teknoloji Sponsorluğu’nu ise Dell Technologies üstleniyor.

38. İstanbul Film Festivali’ne Goethe-Institut Istanbul, German Films ve Kino 2017; Fransız Kültür Merkezi ile Unifrance, Kore Kültür Merkezi, Dimitrei Cantemir Romen Kültür Merkezi, Avusturya Kültür Ofisi, Macar Kültür Merkezi, Danish Culture ile Ankara İrlanda Büyükelçiliği, Kanada Büyükelçiliği, İsveç’in İstanbul Başkonsolosluğu, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Meksika İstanbul Başkonsolosluğu da destek veriyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın tüm festivallerine Kurucu Sponsor Eczacıbaşı Topluluğu, Resmi Konaklama Sponsoru The Marmara Collection destek veriyor. İKSV Sigorta Sponsoru Zurich Sigorta, İKSV Taşıyıcı Sponsoru DHL olurken, İKSV Servis Sponsorları arasında Amerikan Hastanesi, KOOP, Navitas, GFK, directComm ve AGC Yazılım yer alıyor.

38. İstanbul Film Festivali tanıtım kampanyası TBWA tarafından hazırlandı.





 

1 2 3 4

15/03/2019 12:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER