Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit yönetmeninden Doctor Who bölümü!

Doctor Who fanları Peter Jackson'ın bölüm yönetmesini yıllardır hevesle beklerken, yönetmenin facebook hesabından yayınladığı video bütün umutları ayağa kaldırdı. Dizinin (ve Sherlock'un) yapımcısı ve yazarı Steven Moffat'la sözde dalga geçen videoda Jackson kızı Katie'yle Yeni Zelanda'daki evinde bir pazar gecesi masa başında oturmuş sohbet ediyor. Bir yandan da aldığı Oscar'ları parlatıyor. Katie, "Baba, Steven Moffat sana mail gönderip duruyor," diyor. Jackson da "Anladıklarıma cevap veriyorum," diyor. "Bazıları anlaşılıyor, bazıları da hiç anlaşılmıyor tıpkı senaryoları gibi." Jackson, Moffat'ı pek de suçlayamayacağını söylüyor "Saat 10'da Doctor Who yazıyor, 11'de Sherlock yazıyor, araya Peter Jackson'a e mail sıkıştırıyor..."

Jackson, kızına Moffat'ın teklif ettiği 12 günlük çekimi kabul edemeyeceğinden söz ederken içeri Doctor Who (Peter Capaldi) giriyor. Elinde Moffat'ın teklifinin olduğu bir zarfla. "Ben Doctor'um," diyor Jackson'a.. Jackson da "Who?" diyor. "Aynen," diyen Doctor bir Dalek tarafından kovalanırken kızına "Saldırganlaşırsa sen kaçıp polisi ararsın," diyen Jackson da masadan kalkıyor. 

Bu arada masada Jackson'ın haklarını almak için uğraştığı bilinen ve yöneteceği rivayet olunan JRR Tolkien imzalı The Silmarillion kitabının her yanına notlar sıkıştırılmış bir kopyası var. 

Yani kısaca, whovian'lara yakışır videoda her türlü ipucu gösterilmiş ama tabii kesin hiçbir şey yok. Videoya geçmeden önce, Doctor Who üzerine yazdığımız her şeye belki bakmak istersin.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER