Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi “Tereddüt”ün çekimleri başladı!

Türkiye sinemasının usta yönetmenlerinden Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi Clair Obscur/Tereddütün çekimleri Sakarya’nın Karasu ilçesinde başladı. Başrollerinde Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık’ın oynadığı film, 2015 sonunda tamamlanacak.

“Güneşe Yolculuk”, “Bulutları Beklerken”, “Pandora’nın Kutusu” ve “Araf” filmlerinin yönetmeni Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi Clair Obscur/Tereddütün çekimleri Sakarya’nın Karasu ilçesinde başladı. Yaklaşık 4 hafta sürecek filmin çekimleri İstanbul ve İzmir’de devam edecek.

Yeşim Ustaoğlu, Marianne Slot ve Titus Kreyenberg ortak yapımcılığında gerçekleşecek ve başrollerinde Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık’ı izleyeceğimiz Tereddüt, bir kasaba hastanesinde psikiyatrist olarak göreve başlamış İstanbullu genç bir kadının hastasıyla olan ilişkisini anlatıyor.

Eylül 2014’te Busan Film Festivali’nin Asya Proje Marketi’ne seçilen ve burada Yaratıcı Yönetmen Ödülü’nü kazanan Tereddüt, Fransa’dan Marianne Slot ve Almanya’dan Titus Kreyenberg ortaklığıyla çekilecek ve 2015 sonunda tamamlanacak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER