Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yazın En İyileri Sıcağı Sıcağına FX’te

FX ekranlarında yer alan The Strain, Tyrant, Zoo ve Under The Dome Ağustos ayında da Amerika yayınlarından sadece 1 gün sonra yayınlanmaya devam ediyor.

Gerilim, korku, fantastik ve dramı izleyicilerle buluşturan FX, Ağustos ayında da en sevilen dizileri Amerika yayınlarından sadece 1 gün sonra ekrana getirmeye devam ediyor.

New York sokaklarında dolaşan ölümcül salgına karşı savaş veren şehir sakinlerinin gerilimli hikayesini konu alan The Strain 2. sezonuyla Ağustos’ta, 00.15’te uykusuz Pazartesi gecelerinde FX ekranlarına geliyor.

Ağustos ayının Çarşamba akşamları ise FX iki farklı kültürün, karmaşık ve fantastik hikayesini art arda ekranlara getiriyor. Her Çarşamba 21.30’da Ortadoğu’da geçen entrikalarla dolu Tyrant’ın 2. sezonu ardından, 22.30’da dünyanın diğer ucu olan Los Angeles’ta hayvanların insanlara karşı ayaklanmasını konu alan Zoo, devam eden 1. sezonunun fantastik hikayeleri ile FX ekranlarında yerini alıyor.

FX’in uzun soluklu dizilerinden biri olan, Stephen King ve Steven Spielberg imzalı Under The Dome 3. sezonuyla Cuma günleri 21.30’da izleyicilerle buluşuyor.

Amerika yayınından sadece 1 gün sonra izleme fırsatı yakalayan FX izleyicileri için The Strain 2. sezonu ile her Perşembe gecesi 00.15’te, Tyrant 2. sezonu ile her Çarşamba 21.30’da, Zoo 1. sezonuyla her Çarşamba 22.30’da, Under The Dome ise 3. sezonu ile her Cuma 21.30’da FX ekranlarında.

ETİKETLER : tyrant , zoo , under the dome , The Strain , fx , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER