Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ünlü futbolcu İbrahim Yattara Survivor 2016’da yarışacak!

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor, 2016’da da sürpriz isimlerle geliyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve yıllardır en çok izleyici kitlesine sahip olan yarışma programı Survivor 2016’da yer alacak ilk ünlü isim Yılmaz Morgül olmuştu. Acun Ilıcalı Twitter hesabından yaptığı duyuruda ünlü futbolcu İbrahim Yattara’nın da Survivor 2016 kadrosunda yer alacağını söyledi. Daha önce ülkemizde Trabzonspor forması giyen ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan İbrahima Yattara da Yılmaz Morgül’den sonra Survivor 2016 kadrosunda yerini aldı.

 

 

İbrahima Yattara hakkında:

3 Haziran 1980 doğumlu Gineli futbolcu İbrahim Yattara ya da Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki ismiyle İbrahim Üçüncü. Belçika üçüncü lig ekiplerinden La Louviere'de forma giyiyor.

 

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

 

2003 yılında Trabzonspor'a transfer olan ve yıllarca Türkiye'de top koşturan İbrahim Yattara, ülkemizde iz bırakan yabancı futbolculardan biri olmuştu. Gineli futbolcu şimdi yeşil sahaların ardından zorlu Survivor parkurlarında gücünü gösterecek.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER