Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Under the Dome yeni sezon başlıyor!

Under The Dome, 3. sezon 26 Haziran Cuma 21.30’da FX’te başlıyor. Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan ve kısa zamanda büyük ilgi gören 1. sezonundan sonra mini dizi formatından çıkarak 2. sezon için imzalar atılmıştı. Şimdi ise merakla beklenen kubbenin hikayesi 3. sezonuyla FX ekranlarında devam ediyor.

Chester’s Mill sakinlerinin kimini kaybettiğimiz, bazılarının iki yüzüne de şahit olduğumuz, bazılarının ise şartlardan dolayı değişen karakterlerini hayretle izlediğimiz 1. ve 2. sezonda kubbe ile ilgili birçok soru cevaplanmıştı. 3. sezonda Kubbe’nin gizemi yavaş yavaş ortaya çıkıyor, Chester Hill altında yer alan tünellerden, kubbenin hem içinde hem de dışında beliren sakinler, hızlı gelişen olaylar zincirinde kime ve neye güveneceğini şaşırıyor. Yeni sakinlerin ve ittifakların ortaya çıktığı yeni sezonda, şüpheli olayların ardı arkası kesilmiyor. Kubbenin gizemine dair akılda kalan sorularla ve yenileriyle Under The Dome 3. sezonu FX ekranlarında başlıyor.

Önemli not: Diziynin Los Angeles'ta yapılan toplantısına katıldık, bütün bilgiler, röportajlar, dedikodular hafta içi Ekranella'da olacak.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER