Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Tyrant, ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor!

İkinci sezon ilk bölümü Türkiye saatine göre sabaha karşı Amerika'da yayınlanan Tyrant, 21.30'da da, yani üstünden gün geçmeden FX Türkiye'de izleyicisinin karşısına çıkacak.

İsrail-Filistin arasında çıkan olaylardan sonra setini taşıyarak İsrail'den Türkiye'ye gelen ve ilk sezonunun son iki bölümünü ülkemizde çeken dizinin ikinci sezonu 13 bölümden oluşuyor. İlk sezonu 10 bölüm sürmüştü.

Birinci sezon finalinde hikayesini heyecanlı bir noktada bıraktığımız dizinin sezon finaline yaklaşırken, babasının ölümünün ardından tahta çıkan kardeşi Jamal'ın ülkenin geleceği için iyi olmadığını düşünen Barry'nin yaptığı darbe planlarını izlemiştik. Ama yaptığı planlar ters tepen Barry başarısız olmuş ve sezon finalinde hapse atılmıştı. Dahası ihaneti nedeniyle kendisine kızgın olan kardeşi tarafından infaz kararı verilmişti.

Yeni sezonda hapiste ama halen hayatta olan bir Barry karşımıza çıkacak. Jamal infaz kararı için henüz bir gün seçmemiş ve Barry'nin yaptığı hareket ülkedeki baskıcı ortamdan kurtulup özgür olmak isteyenler için bir sembol haline gelmiş.

Not: Geçtiğimiz Ağustos'ta Ekranella yazarlarından Defne Akman, dizide ABD Büyükelçisi John Tucker'ı oynayan Justin Kirk ve Barry'nin eşcinsel oğlu Sammy'yi canlandıran Noah Silver ile ülkemize geldikten sonra bir röportaj yapmıştı.

ETİKETLER : fx , tyrant , ekranella , haber , yeni sezon , Yabancı Dizi
YORUMLAR




DİĞER HABERLER