Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
TV8 günlüğü

Magazin ve reality show severler için adeta altın değerinde bir TV8 haftasına giriyoruz. 7 Şubat Pazar akşamı Survivor Ünlüler Gönüllüler’in başlaması yeteri kadar harika değilmiş gibi, İşte Benim Stilim de yeni sezonuyla 8 Şubat’ta başlıyor.

Çünkü şapkadan ötürü...

İşte Benim Stilim Ünlüler, fikir olarak güzel, ancak ilk bölüm itibariyle çok da bir numarası olmayacağını erkenden belli eden bir yarışma olmuştu. Nitekim pek de uzun ömürlü olmadı, her gün bir yarışmacı elenme hızıyla çabucak bitti, hiç şaşırtmayarak Gizem Özdilli kazandı ve kalabalık olaysız dağıldı. Yarışmacıların ünlü desen ünlü değil, ünsüz desen kendilerine göre o hiç değil ayarında olması çok eğlenceli olabilecekken, aşırı sıkıcı oldu maalesef.

Gidişi de suskun olmamıştı...

Şimdi gelelim güzel haberlere. İşte Benim Stilim yeni sezon, yeni ve şimdilik ünsüz yarışmacılarla ve Nur Yerlitaş’ın dönüşüyle 08 Şubat Pazartesi TV8’de başlıyor. Kavga kıyamet, itiş kakış, kan ter ve gözyaşında bir önceki sezonu aratmayan bir yarışma olmasını umuyorum- bu vesileyle paragraf başında güzel haber dedim. Nurella programa geri dönerken, Kemal Doğulu ise yine yok ve Hakan Akkaya ile devam edilecek. Nur Yerlitaş’ın eksikliği epey hissediliyordu zaten, ama Kemal Doğulu için aynısını söyleyemeyeceğim. Olduğunda kötü değil, ama onun yerinde Hakan Akkaya varken keşke o olsaydı diyor muyuz? Hayır. Bu sebepten, hem jüriden hem de yeni yarışmacılardan şimdiden epey umutluyum.

Hani herkes arkadaş, hani oyunlar sürerken...

Reality show’ların en güzeli, Acun Ilıcalı’nın en bir kıymetlisi Survivor Ünlüler Gönüllüler için ise daha yarışma başlamadan tarafımı seçtim, Yılmaz Morgül saflarına karıştım. Gazetede okuduğum, ‘Yılmaz Morgül Dominik uçağında 4 kere ayağa kalkıp yolculara şarkı söyledi ve hostesler tarafından uyarıldı’ haberi bile, ne kadar doğru bir seçim yaptığımı göstermeye yetti. Tabii kendisini destekliyor olmam, diğer yarışmacıların da içinden çıkacak cevherlere açık olmadığımı göstermez.

Bir diğer çok merak ettiğim yarışmacı ise Semih Öztürk. İnsanlar üzerinde aşırı bir etkiye sahip olabileceğini Ütopya’da çok net gördük, dolayısıyla adada yapacaklarını da görmek için sabırsızlanıyorum. Ütopya’dan Survivor’a geçen bir diğer isim olan Serkan Ercan’a gelirsek, o da Ütopya’da oldukça etkili bir yarışmacıydı, Semih’in en büyük rakiplerinden biriydi. Bakalım bu kavga adaya da taşınacak mı? Eğer Semih çılgınca antrenman yapıp gelmediyse, Serkan’ın Semih’e karşı bir fiziksel üstünlüğü var gibi şimdilik.  Buna karşın Semih’te de, karşısındakini her türlü yıldırmak için gereken bir kelime dağarcığı var. Heyecanla bekliyorum.

İlk birkaç hafta Survivor hem çok kalabalık olduğu, hem de henüz kimse birbirine girmeyi düşünmediği ve takım olmaya çalıştıkları için takibi biraz zor olur genelde. Sonrasında yarışmacıları tanımaya başlarız ve ada dünyasına son sürat gireriz. İzleyelim, görelim.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER