Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
TUĞÇE USTA'NIN LİSTESİ
TUĞÇE USTA'NIN LİSTESİ
 
İnsana imkânsızlığı bile sevdiriyorlar.
 
TUĞÇE USTA’NIN LİSTELERİ




EN İMKÂNSIZ ÇİFT

Özlem Albayrak (Aslı Enver) , Mehmet Katrancı (Mete Horozoğlu), Kayıp

Bir suçlunun ve bir kurtarıcının aşk hikâyesinden daha imkânsız ne olabilir ki? Bir tarafta kendisini ve yüreğini adalete adamış bir adam, diğer tarafta tüm benliğiyle intikam almak isteyen bir kadın ve okyanusları dolduracak kadar çok yalan… Cümleyi kurarken bile insan “Bunlar hayatta kavuşamazlar,” demiyor mu? Kavuşamadılar da zaten. Kadının tüm itiraflarına ve aşkının sıcaklığına rağmen adam adaleti seçip aşkından vazgeçti, kadın da kaderine razı oldu. Yine de ölmedikleri için ve hala birbirlerinin aklının bir köşesinde oldukları için mesudum.

 
EN KAÇAK ÇİFT

Halil Tuğlu (Kıvanç Tatlıtuğ), Menekşe Tuğlu (Sedef Avcı), Menekşe ile Halil

Almanya’dan İstanbul’a uzanan, bir sırt çantasına sığdırılmış zorluklarla dolu bir aşk hikâyesinin her zorluğa büyük sabırla göğüs geren kahramanları; Menekşe ve Halil. Birbirlerinin gözyaşlarını silen, birbirlerine sadece sevgili değil aynı zamanda yoldaş olabilmeyi başaran takdir edilesi bir aşk hikâyesi. Ama hayat onlara çektikleri acılara karşı bir ödeme yapmadı, aksine para üstü olarak da çok ağır bir bedel aldı. İsimleri ile beraber, onlar da efsane oldular.

 
EN SABIRLA BEKLENEN ÇİFT

Cemre Çayak (Öykü Karayel) , Kuzey Tekinoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ), ">Kuzey Güney

Seyirci için gerçekten sabır gerektiren ve bu duygudan zevk almamızı sağlayan imkânsız denilebilecek aşklar kervanından, çok güzel bir hikâye. Onların birbirlerine atacağı adımları beklemek, her temaslarını iple çekmek bazen ekranın içine girip “Sarılın, öpüşün artık,” deme hissi verse de çok güzeldi. En sonunda Kuzey’in içindeki korkulardan sıyrılıp kendisini azad etmesi, Cemre’nin Kuzey’e olan aşkıyla birlikte büyümesi ve olgunlaşması, birbirlerinden vazgeçemeyecek cesareti filiz filiz yüreklerinde büyütmeleriyle gerçekten seyir zevki inanılmaz bir çiftti benim için. Nitekim çektikleri onca acının ödülü olarak o sevimli arabada, yeni hayatlarına ve hayallerine yol alırken gözlerimiz bu sefer mutluluktan yaşlı bir şekilde veda ettik onlara…


İstediğiniz kadar kaçın, günün sonunda böyle yan yana olacaksınız.


 
EN İNATÇI ÇİFT

Gülbeyaz Dursunoğlu (Şevval Sam) , Kadir Demiroğlu (Nejat İşler) , Gülbeyaz

“Demiroğlu” kelimesi gözümüzün önüne geldiğinde hemen hemen hepimizin kulaklarında Gülbeyaz’ın “Demiroğliii!” deyişi muhakkak canlanıyordur. Kadir’in gururu, Gülbeyaz’ın inadı, aileler arasındaki husumetle birlikte zor ama bir o kadar da içimizi ısıtan bir aşk izlettiler bizlere. İnsana aşk acısını, ayrılığı bile sevdiren cinsten bir hikâye… Aklıma geldiğinde hala dudaklarımda bir tebessüm halini alırlar.

 
EN ARABESK KOMEDİ ÇİFT

Mecnun Çınar (Ali Atay), Sedef Küçük (Zeynep Çamcı), Leyla ile Mecnun

Leyla’nın ölümünden sonra Mecnun’un hayatına giren ikinci Leyla olan Sedef ile Mecnun arasındaki ilişki başı belli sonu belirsiz bir hikâyeydi. Biraz arabesk, biraz komedi ve bu ikisinin sentezi ile ortaya çıkan seyir zevki müthiş bir çiftti Sedef ve Mecnun… Birbirlerinin aynısı, birbirlerinin aynasıydılar. Sonları güzel bitmedi belki ama bize çok güzel bir sezon yaşattılar.

 
EN KAVUŞAMAYAN ÇİFT

Ahu Kumral (Aslı Enver), Ecevit Oran (Murat Yıldırım), Suskunlar

Çocukluktan yetişkinliğe kadar olan süreçte kavuşamamanın hakkını sonuna kadar vermiş, bizi üzüntülere boğan hikâyenin kahramanları. Önce talihsiz bir olay sonucu ayrılmak zorunda kaldılar, yıllar sonra birbirlerini bulduklarında ikisinin hayatlarında da bir başkası vardı ama yine de birbirlerine olan aşklarını bastıramadılar. Kimi zaman sabah uyandıklarında doya doya sarılıp öpebilecekleri ilişkilere yollansalar da yolun sonunda hep birbirlerini buldular lakin bu bile kavuşmalarını sağlayamadı. Dizinin finalinde –tam “Ay bu sefer kavuştular,” dediğimiz anda- Ahu’nun kollarında can veren bir Ecevit ile bu güzel çifte veda ettik.

Sizin hikâyeniz bitmedi, yarım kaldı sadece.


 
EN YALAN DOLAN ÇİFT

Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy), Feriha Yılmaz (Hazal Kaya), Adını Feriha Koydum

Feriha’nın yalanları ortaya çıkana kadar çok ilgimi çekmeyen daha sonrasında gelen imkânsızlık ile radarıma giren, Feriha’nın yersiz atarları ile bunaltsa da son bölümüne kadar büyük bir sabırla izlediğim, üçüncü sezona uzamasıyla elinde kalan azıcık büyüsünü de kaybeden hikâye. Fakat ne olursa olsun bir zamanın dillerden düşmeyen Emir ve Feriha’sını atlamak olmazdı, karlar altındaki güzel evlilik teklifi hatırına.

 
EN ÇOK YAKIŞAN VE YAKIŞTIRILAN ÇİFT

Captain Hook (Colin O'Donoghue), Emma Swan (Jennifer Morrison), Once Upon a Time

Sosyal medyada Once Upon a Time hayranlarının büyük bir sabırla ve istekle beklediği benim de yakıştırdığım, ufaktan hikâyelerinin de tohumları atılmaya başlanan çifttir kendileri. Gerçek manada aşkları başladığında –ki dizideki hikâye yoğunluğundan fırsat bulunursa- bayağı orijinal ve güzel bir çift olacakları kanaatindeyim.

Oliver Queen (Stephen Amell), Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), Arrow

Benim de büyük bir sabırla beklediğim ve fazlasıyla yakıştırdığım bu ikili için sosyal medyada inanılmaz bir istek ve baskı var. Oliver şayet eski aşklarından fırsat bulup Felicity hanım kızımıza da azıcık pas verirse olmayacak bir iş de değil hani! Yıllar önce yapmış bir hata önce Laurel sonra Sara ile işi pişirmiş, artık ufaktan yeni ve orijinal hikâyelere yol alsa ya? Starling City’de “Hatanın neresinden dönersen kardır” benzeri bir atasözü yok mudur acaba?

Dur bakayım, vallahi çok yakışıyorlar!


 
EN İÇ ISITAN ÇİFT

Seth Cohen (Adam Brody), Summer Roberts (Rachel Bilson), The O.C

Zamanında The O.C’nin en çok yaka silktirdiği zamanlarda beni omuzlarımdan tutup silkerek tekrar hikâyeye bağlayan über tatlı çifttir. Ryan ve Marissa’nın yer yer kasvet ve sadakatsizlik dolu aşklarının yanında sempatileri ile inci gibi parlarlar. Hala açıp elim çenemde, içim giderek izlerim kendilerini.

 
EN AKSİYONLU ÇİFT

Sarah Walker (Yvonne Strahovski), Chuck Bartowski (Zachary Levi), Chuck

Bir ajan olan Sarah’ın ve kendi halinde bir mağaza görevlisiyken beynine “bilgisayar” yüklenmesiyle hayatı bambaşka bir boyuta evrilen Chuck’ın şeker mi şeker, aksiyonlu mu aksiyonlu, duygusal mı duygusal, romantik mi romantik aşk hikâyesi yıllar boyunca birçok insanın yüreğini pırpır ettirmiştir. Sezonlarca beklenen itiraf, arkasından gelen o güzel kavuşma, kendi arasında inişleri ve çıkışlarıyla benim için çoktan unutulmaz oldular bile. Sonunu ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Keşke bir gözlükle ben de hafızamdan silebilseydim.
 
YORUMLAR




DİĞER HABERLER