Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
TRT sektör davetlileri için İzleme Günleri düzenliyor

 

Türkiye’de televizyona bakış açısı, Türk dizilerinin yurtdışındaki cazibesi, belgesel yayıncılığı ve TRT belgeselleri, Türkiye’de Animasyon ve örnekleri, Latin Amerika’da Türk dizilerine olan ilgi, TRT’nin yeni projelerinden biri olan televizyon filmleri gibi başlıkların yer aldığı paneller ile TRT’nin en beğenilen yapımlarının ve hem Türkiye’de hem dünya da popüler olan oyuncularının bulunduğu söyleşiler de program içerisinde yer alacaktır. Ayrıca katılımcılar her gün TRT’nin zengin içeriklerini keşfedecekleri özel izlemeler yapma şansı bulabilecekler.

TRT bu özel davetiyle Türkiye’nin zengin içeriklerini sergileyerek  ‘TRT İzleme Günleri’ni bir televizyonculuk şölenine dönüştürmeyi hedefliyor.

Bu sene ilki düzenlenecek olan ‘2016 TRT İzleme Günleri’ sektörel anlamda da Türk marketini anlamak adına da bir ilke imza atacak. 

Gösterim ve panellerin yanında, katılımcılar Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini de görme şansını bulabilecekler.

TRT, 26 Nisan -1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya’da, dünyanın farklı kıtalarından gelen konuklarına TRT İzleme Günleri’nde projelerini takdim etmeye hazırlanıyor.

AÇILIŞ:  27 NİSAN 2016 ÇARŞAMBA SAAT: 10:30 ANTALYA RİXOS DOWNTOWN


ETİKETLER : haber , trt izleme günleri , ekranella , trt
YORUMLAR




DİĞER HABERLER