Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
The Walking Dead spinoff’uyla ilgili son gelişmeler!

image

The Walking Dead spinoff’uyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Los Angeles’ta geçmesi planlanan ve orijinal hikaye ile aynı zamanda, aynı zombi salgınını işlemesi düşünülen spinoff’ta erkek başrol karakteri Missing ve Zor Ölüm 4.0 gibi yapımlardan tanıdığımız Cliff Curtis’in oynayacağı daha önce açıklanmıştı.

Kadın başrolde ise bu sene Gone Girl’de Amy Dunne’ın ortadan kaybolmasını araştıran detektif Rhonda Boney rolünde izlediğimiz Kim Dickens’ın yer alacağı kesinleşti. Zombi salgınının başladığı sırada bir okulda birlikte çalışan ve ilişkileri bulunan ikiliden Cliff Curtis bir öğretmeni, Kim Dickens ise okuldaki danışmanı canlandıracak. Kim Dickens’ın oynayacağı karakterin daha önceki evliliğinden iki çocuğu da bulunuyor, bu karakterler de Frank Dillane ve Alycia Debnam Carey’de vücut bulacak.

Kim Dickens

Spinoff’un şu anda kesinleşmiş bir ismi bulunmamakla birlikte şimdilik Cobalt ismiyle çalışmalarını sürdüren yapımın 2015’in ilk aylarında çekimlere başlaması ve ilerleyen dönemlerde birçok oyuncunun yapıma katılması bekleniyor, yayınlanma tarihi olarak ise 2015’in sonları düşünülüyor.

Orijinal The Walking Dead ise Breaking Bad spinoff’u Better Call Saul’un ilk bölümünün hemen ardından 8 Şubat’ta ekranlara dönecek. 

Kaynak: Hypable

Çeviri: Aras Bayram

YORUMLAR




DİĞER HABERLER