Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
The Daily Show’un yeni sunucusu belli oldu: Trevor Noah

Jon Stewart geçtiğimiz Şubat ayında Comedy Central’da yayınlanan The Daily Show with Jon Stewart’tan ayrılacağını duyurunca “kimler yerini doldurabilir?” diye ağıt yakmaya başlamıştık ki... programın resmi websitesinden yapılan açıklamayla şovu artık kimin devam ettireceğini öğrendik: Trevor Noah.

Trevor Noah Güney Afrikalı. Apartheid ve ırkçılık konusunda epey kafa yorduğu komedi yolculuğundaki durak noktalarından belli oluyor. You Laugh but It’s True, Noah’ın kendi deneyimlerini anlattığı bir belgesel. 2011 yapımı belgeselinde apartheid zamanında siyah bir anne ve beyaz bir babanın çocuğu olmanın ne anlama geldiğini anlatıyor.

31 yaşındaki bu genç adam Aralık 2014’ten beri The Daily Show’da yazarlık görevini sürdürüyor. Comedy Central’ın bu en popüler şovunun başında beyaz olmayan ve bu kadar genç birinin olması müthiş bir şey.

The New York Times’da, Jon Stewart The Daily Show’daki koltuğuna oturduğunda tıpkı Noah gibi kendisini kimsenin tanımadığını ve tarzının yeni yeni oluşmaya başladığını söylüyor. Umarız Noah’ın yolculuğu Stewart kadar parlak olur.

Jon Stewart mı? Onun yeri kim gelirse gelsin doldurulamayacak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER