Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
The Affair’deki yeni kadın kim? 'Joey'den baba olur mu?

Evet, yılın o zamanı yine. Yine bir CBS kanalı basın toplantıları serisi. Yeni, eski dizilerin oyuncularından, yapım ekibinden bazı isimler soruları cevaplıyor. Biz de oradayız, çünkü CBS dizilerini Türkiye’de FX, Foxlife, Foxcrime kanallarından, ABD’den hemen sonra biz de izliyoruz. Türkiye’den Hürriyet’le birlikte katıldığımız Los Angeles’daki uluslararası ‘press junket’lardan şimdilik minik haberler. Sorular, cevaplar, ayrıntılı röportajlar ve fotoğraflar henüz ambargolu. Zamanı gelince, diziler yayına çıkmaya başlayınca onları da paylaşacağız.

Irene Jacob, The Affair'de.

 *Evliyken başka bir ilişkiye girmenin taraflar üzerindeki psikolojik etkilerini inceleyen The Affair dizisi yeni sezonda akıllarda kalan soruları yanıtlamayı vaat ediyor. Sorumluluk kavramı üzerine kurulu bu yeni sezon bu kez diziye yeni katılan Irene Jacob'un canlandıracağı bir karakterin bakış açısı ile kaldığı yerin üç yıl sonrasında devam edecek. Jacob, Juliette Le Gall isimli, geçmişi sırlarla dolu bir hanım olacak ve Noah’la tanışacaklar.  Kapsamını henüz bilmediğimiz bu ilişki Noah’nın geçmişindeki bir travmayla yüzleşerek kendini daha iyi tanımasına neden olacakmış. Terapisti mi acaba? Şu ara ikinci bolümü çekilen dizinin üçüncü bölümü yazılmamış bile daha. Joshua Jackson ve Maura Tierney ne olacağını bilmemekten hoşnut olduklarını belirtiyorlar. Biz olaya dahil olmak için 20 Kasım’a kadar bekleyeceğiz.

Matt LeBlanc'ın etrafı hep dolu.

Friends'in Joey'si Matt LeBlanc Man With A Plan adlı dizide karısı işe başladıktan sonra çocuklara bakma görevini üstlenen baba rolüyle ekranlarda olacak. Politik doğruculuktan epey uzak kişiliği çocuk bakımıyla pek bağdaşmayan bu baba rolünü sevinerek kabul ettiğini söylüyor Matt LeBlanc. Unutulmaz Joey karakterini çok sevmekle birlikte 49 yaşında bir baba olarak bu yeni rolü kendisine yakın bulmuş. Sitcom yazarları çocuklariyla bakıcısız geçirdikleri zorlu ve uzun bir tatilden sonra bu komediyi yazmaya karar vermişler. Fragmanı şöyle:

*Jane the Virgin dizisinde Jane karakterini canlandıran Gina Rodriguez bu rolü kendisinden çok hayranlarının gösterdiği ilginin yarattığına inanıyor ve dünyanin her yerinde genç kızlara örnek olmanın mutluluğunu yaşıyor. !Spoiler Alert!: Bakire Jane yeni sezonda ilk kez bir erkekle birlikte olacak.


*MacGyver
ekranlara yeni ve modern yorumuyla dönmeye hazırlanıyor. Becerikli gizli ajan bu kez yakışıklı Lucas Till tarafından canlandırıldı. Lucas Till’in dublörünün en havadan para kazanan dublör olduğu espirileri yapıldı, çünkü Till bütün numaraları kendisi yapıyormuş. MacGyver’ın uçsuz bucaksız bilimsel dağarcığına günümüz teknolojik gelişmeleri eşlik ediyor. CSI’dan tanıdığımız George Eads, MacGyver’ın yakın arkadaşı ve yardımcısı rolünde. Fragmanı:

*Katherine Heigl Grey's Anatomy yaratıcıları Tony Phelan ve John Rater'in yeni hukuk dizisi Doubt ile ekranlara Sadie rolünde dönüyor. Büyük bir firmada avukat olan Sadie savunacağı müvekkiline duyduğu çekime direnmeye calışacaktır. Aralık sonu doğum yapacak olan oyuncu avukatların da aslında oyunculuk yaptığını düşünüyor. Laverne Cox dizinin diğer oyuncularından. İlk bölümü izledik, çarpıcı bir yenilik olmasa da özellikle The Good Wife’dan boşalan mahkeme draması alanında yoksunluk çekenleri memnun edebilir.

* Joel Mc Hale, The Great Indoors dizisinde yıllarca sahada vahşi doğa ile mücadele etmiş bir muhabirken sanal aleme mecburi geçiş yapmış bir dergi editörünü canlandırıyor. Millennial yani doğumu 90’dan sonraya denk gelen kuşak kültürünü ele alan komedi eski ile yeninin bir arada var oluşunu, etkileşimlerini inceliyor. Basılıyken dijitale dönüşmek zorunda kalan derginin kurucusu rolünde Stephen Fry var. Joel Mc Hale birlikte çalıştığına hala inanamadığı ünlü İngiliz komedyenin teknolojik bilgisi ve kapasitesiyle gençlere taş çıkartacağını düşünüyor. İlk bölümün bütün esprileri, aşağıdaki fragmanda da var. Dijital ortama ayak uydurmaya çalışan ‘yaşlıların’ kendini bulacağı bir sitcom olabilir ama gençler ne der bilinmez... Fragmanı şöyle:

* DiNozzo karakteri ile NCIS’de uzun yıllar yer alan Michael Weatherly NCIS’e veda ederek başrolünü üstlendiği Bull dizisinde seyirci ile arayı açmadan buluşacak. Amerikan televizyonlarının tanınmış yüzü Phil McGraw, nam-ı diğer Dr. Phil’in kariyerinin ilk yıllarını işleyen dizi zeki ve küstah mahkeme danışmanı Bull’un verileri sezgileriyle harmanlayarak jüri üyelerini etkileme çalışmalarını konu alıyor. Michael Weatherly, Fellini’nin 8 1/2’unu defalarca izlemiş rolü için, örnek olarak da Marcello Mastroianni’yi almış kendisine. (Mastroianni örneği ceket, fular, gözlükten ibaret ama olsun.) Pilot bölüme bakılırsa aslında bu da mahkeme draması alanına oynayan bir dizi. Fakat klasik kalıpların dışına çıkmayı başarmış, teknolojiyi epey etkin biçimde kullanıyor. Kahramanımıza yardım eden Scandal’vari bir de nerdler ekibi var. Fragman:

* 13 sezondur beğeniyle izlenen NCIS kadrosuna yeni sezonda That 70’s Show’dan tanıdığımız Wilmer Valderrama ve Mistresses dizisinde yer alan Jennifer Esposito katılıyor. Çok iyi arkadaş olan iki oyuncu, karakterlerinin geçmişte kalmış romantik bağının diziye renk katacağına inanıyor. Wilmer, Latino bir karakteri canlandırmanın gururu içinde.

* Kıyametin kopmasına çok az bir zaman kala hayatı dolu dolu yaşayan bir adam ve ilham perisi kadının konu edildiği No Tomorrow romantik fantazi türünde. How To Enjoy The End Of The World isimli bir Brezilya serisinden uyarlanan dizinin başrol oyuncuları Joshua Sasse (Galavant) ve Tori Anderson carpe diem felsefesini ozel hayatlarına da taşımaya çalıştıklarını söylüyorlar. Genel olarak iç açıcı bir komedi, fragmanı da şöyle: 

 

 


 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER