Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
TeleGot: Game of Thrones podcast 7x04

  

Game of Thrones gömme timi gene toplanmış. Vallahi gına geldi bana bu ekipten artık. Bölüm sızınca izleyenlere sallıyorlar. Yav kardeşim siz bölüme sallayın hadi ona alıştık, izleyenleri bıraksaydınız bari. Ne zaman izleyeceğimizi de size mi soracaktık.

Diyalog kötüymüş de bilmem ne Winterfell'i beğenmemiş. Ey Burak Kaplan, nereyi beğendin bir kere de orayı söyle be kardeşim. Karikatürize muhafızlar varmış. Karkatürize muhafız ne demek bir kere? yeni nesil Türk Rock grubu mu bunlar?

Evre Ertaş yine bilmiş bilmiş konuşuyor. Şu herifin Sansa sevgisinden bıktım bıktım. Çok özelmiş de müthiş oynuyormuş da Arya tu kaka. Ya o Arya ne yollardan geçti neler çekti oraya gelene kadar senin haberin var mı?

Arda Karaböcek bir hançerle ilgili sayfalarca yazı okumuş da bilmem ne. Ya sen bunları bilmiyorsan o programda işin ne? Okuyarak ben de katılırım buna ben de konuşurum sizin kadar. İşiniz gücünüz boş yapmak.

Aras Bayram denen herif de takmış ışıklara bilmem nelere. Kardeşim sen devlet memuru değil misin? Neyine senin ışık konuşmak falan? Işıkta da bir şey yok işte meşalenin ışığı. Boş boş laflar.

Derya Ertaş Hanım sözüm size. Yanan adamlardan etkilenmişsiniz. Biz de etkilendik. Kendinizi bu dört tane hödükten kurtarın bu programı tek başınıza yapın. Vallahi çekilecek halleri yok bunların.

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER